Pridanie js do php – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pridanie js do php – PHP – Fórum – Programujte.comPridanie js do php – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Tayson0
Stálý člen
29. 9. 2014   #1
-
0
-

Ahoj
Viete mi pomoct ohladom pridania JS do PHP.... robim si multiselect a nefungujem JS v PHP a kod vyzera takto :

<?php
echo"<meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"tex­t/html; charset=utf-8\">
<head><link rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" rel="nofollow" href=\"multi_css­.css\"></head> ";

echo"<section class=\"conta­iner\">
<div>
<select id=\"leftValues\" size=\"5\" multiple></select>
</div>
<div>
<input type=\"button\" id=\"btnLeft\" value=\"<<\" />
<input type=\"button\" id=\"btnRight\" value=\">>\" />
</div>
<div>
<select id=\"rightValues\" size=\"4\" multiple>
<option>1</option>
<option>2</option>
<option>3</option>
</select>
<div>
<input type=\"text\" id=\"txtRight\" />
</div>
</div>
</section></body>";

echo"$(\"#btn­Left\").click(fun­ction () {
var selectedItem = $(\"#rightValues option:selected\");
$(\"#leftValu­es\").append(se­lectedItem);
});

$(\"#btnRight\")­.click(functi­on () {
var selectedItem = $(\"#leftValues option:selected\");
$(\"#rightValu­es\").append(se­lectedItem);
});

$(\"#rightValu­es\").change(fun­ction () {
var selectedItem = $(\"#rightValues option:selected\");
$(\"#txtRight\")­.val(selectedI­tem.text());
});";

?>

Vsetko robim v PHP subore a potrebujem aby ten JS isiel. Dakujem za odpovede

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.59.–
Kit+15
Guru
29. 9. 2014   #2
-
0
-

#1 Tayson
Používej Heredoc a chyby v JS se ti budou hledat mnohem lépe. To escapování uvozovek vypadá hrozně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:597d:...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Tayson0
Stálý člen
29. 9. 2014   #3
-
0
-

#2 Kit
No ale to neriesi moj problem 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.59.–
Kit+15
Guru
29. 9. 2014   #4
-
0
-

#3 Tayson
Jaký problém? Nevidíš chybu, protože je v tom zmatku důkladně schovaná. To je problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:597d:...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Tayson0
Stálý člen
29. 9. 2014   #5
-
0
-

#4 Kit
Nie je tam chyba .... na problem som prisiel 


<script src=\"//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js\"></script>
 

stacilo doplnit toto a funguje mi to ... ale aj tak ti dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.59.–
Kit+15
Guru
29. 9. 2014   #6
-
+1
-
Zajímavé

#5 Tayson
Tak vidíš, jak byla ta chyba dobře schovaná. Příště to zkus bez těch backslashů.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:597d:...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
30. 9. 2014   #7
-
0
-

To ma vycuc z php kodu, si myslim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:c14a:af...–
Kit+15
Guru
30. 9. 2014   #8
-
0
-

#7 peter
Však to je z PHP. Jen ty backslashe tam jsou zbytečné a jen znepřehledňují výstup.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:597d:...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Php session, pridanie — založil Tilda

Pridanie nového fontu v C# — založil D3vis

Pridanie .DLL do zložky — založil yterbium

Text widget pridanie retazca — založil stanke

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý