Detekce rozliseni a volba CSS – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Detekce rozliseni a volba CSS – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comDetekce rozliseni a volba CSS – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
28. 1. 2007   #1
-
0
-

Dobry den,
v javascriptu su velka lama a teprv se ho budu učit a ted dělam design na svije nove stranky a potreboval bych script do head ktery pri klientove rozliseni 800x600 vypise link na layout8c6.css a pří rozlišení 1024x768 a vyssi vypise link na layout.css
Zatim sem skusil neco takoveho:

   <script>

var sirka = screen.width
var vyska = screen.height

if (sirka == "800" and vyska == "600") {
document.write("mini design");
}
else if (sirka => "1024" and vyska => "768"){
document.write("Supr");
}
</script>

D2kuji

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
olgo0
Věrný člen
28. 1. 2007   #2
-
0
-

To breptonik:aha a mas aj nejaky dotaz alebo sa len chvalis? =:-) (pouzil by som aj nejaku default vetvu v pripade ze ma stranka ine rozlisenie ako 800*600 alebo 1024*768 lebo s toho skryptu to vizera cudne:



if(800*600){
mali layout
}
if(1024*768){
velky layout
}
z inim rozlisenim si bez stylu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
28. 1. 2007   #3
-
0
-

Mas tam spatny operator - pise se >= (jako od slov "vetsi nebo rovno", nikdy nereknes "rovno nebo vetsi")

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
28. 1. 2007   #4
-
0
-

Aha uz asi vim jak to zmaknu:



<script>
var sirka = screen.width;
var vyska = screen.height;
if (sirka <= "800") {
if (vyska <= "600") {
document.write("male");
}
}
if (sirka >= "1024") {
if (vyska >= "768") {
document.write("velke")
}
}
</script>


Dik :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
28. 1. 2007   #5
-
0
-

To breptonik: podla mna to stale zbytocne komplikujes ked je (ma byt) ta stranka vertikalne scrolovatelna (ako je aj programujte.com) tak ti staci poznat sirku takze odpadnu nejake vetvenia a zistovanie visky ktora ta vobec nezaujima

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Pouziti css dle rozliseni monitou — založil tribalcz

Je Dictionary dobrá volba? — založil JiriVavru

Android a volba z menu — založil VladislavK

Volba bakalarskej prace — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý