Java a mysql – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Java a mysql – Java – Fórum – Programujte.comJava a mysql – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
matus
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
1. 10. 2014   #1
-
0
-

Zdravim

  Chcem sa spytat ci je mozne vyuzit sql databazu na webovom servery s aplikaciou vytrovenou v jave? Ide mi o to,ze robim vo firme kde nemame system na skladove hospodarstvo,kalkulacie...vsetko je riesene excelom a podobne a chcel by som to zmenit.A nie je tam ani server,preto by som rad vyuzil net ako ulozisko dat. Viem robit aj v PHP a MySQL,ale nechcem to riesit ako web stranku. Javu prave zacinam lepsie spoznavat...na vysokej sme mali C++ no v tom robit windows aplikaciu mi pride dost zlozite,hlavne na pisanie kodu.Este zvazujem C#...neviem do coho sa pustit,skuste poradit. Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.230.0.–
Reklama
Reklama
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
181 příspěvků
1. 10. 2014   #2
-
0
-

Ano, samozřejmě že to jde i v obyčejné Java SE. více viz. JDBC

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
Flowy0
Věrný člen
1. 10. 2014   #3
-
0
-

#2 NotBeginner
skor JPA ... 

http://devblog.virtage.com/2011/09/java-persistence-api-in-non-jee-environment/

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.43.–
https://github.com/Flowy
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Java+MySQL — založil Stromcek

Java + MySQL — založil Pebble

Java+MySQL=JDBC problém — založil Javac

Prodej knih PHP5, MySQL, Java, XML — založil Alena Mikanová

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý