Vytecenie obsahu – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vytecenie obsahu – CSS – Fórum – Programujte.comVytecenie obsahu – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Radoslav Pala0
Super člen
28. 1. 2007   #1
-
0
-

zdravim. mam problem s vytecenim stredneho DIVu z obsahu stranky ak je tam vela textu v FF a Opere. Neda sa to nejako osetrit ?

adresa stranky: http://gymplaci.tym.sk/

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rady Pala - www.radypala.sk ,tvorca MojaTrieda - http://mojatrieda.radypala.sk, elan.radypala.sk
Reklama
Reklama
Ondrej Juríček
~ Moderátor
0
Stálý člen
28. 1. 2007   #2
-
0
-

Tak tam nedávaj blbosti typu max-height a všetky kontajnery daj, ako plávajúce (s float). Lebo niečo tam más s float, niečo nie a potom to robí bordel.
- v #obsah a #peta pridaj float: left.
- v triede .text_stranky odstráň to max-height.
- a ten copyright daj do niečoho zmyslu-plného a tiež to zarovnaj.

pozn.: inak, sémantický fanatici by si na tom kóde zgustli ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Radoslav Pala0
Super člen
28. 1. 2007   #3
-
0
-

viem, ze je to pekny balast :-) , ale potreboval som to co najrychlejsie nakodit . inak diky, moc si mi pomohol.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rady Pala - www.radypala.sk ,tvorca MojaTrieda - http://mojatrieda.radypala.sk, elan.radypala.sk
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
30. 1. 2007   #4
-
0
-

jestli jsem spravne pochopil tak to jde vlastnost clear-after, která bude v CSS3...

http://interval.cz/clanky/css3-zaklady-stylu-v-novem-kabate/ - zde jsou informace o CCS3 a taky ukázka řešení dnes:

<p>

<div style="float: left;">
Obsah plovoucího prvku
</div>
<div style="clear: left;"></div>
</p>


jestli to neni ono.. tak srr... ale asi jsem nepochopil o co ti jde :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Zobrazení obsahu CD — založil liborb

Posúvanie obsahu — založil Content

Poronávání obsahu řádků — založil dragon124

Premenná bez obsahu — založil Onsi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý