Roztažení vertikálního menu na šířku stránky – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Roztažení vertikálního menu na šířku stránky – CSS – Fórum – Programujte.comRoztažení vertikálního menu na šířku stránky – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
gully0
Newbie
8. 10. 2014   #1
-
0
-

Ahoj,

potřeboval bych poradit, jak automaticky roztáhnout menu na stránkách http://kkbabice.cz tak, aby se jeho chybějící části (zleva i zprava) doplnily na šířku stránky, tzn. aby zůstalo stále vycentrované na střed.

Za případné rady předem díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.127.–
Off-line verze seriálu o programování v C#: http://poznavame-c-msnet.wz.cz/ [br] Off-line verze seriálu o programování v Delphi: http://umime-to-s-delphi.wz.cz/
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
8. 10. 2014   #2
-
0
-

Netusim, jak to myslis. Tam menu je ok, ve FF i IE. Nebo, aspon to, co za menu povazuji ja.

* centrovani
Nove prohlizece podporuji display:table-cell, table-row, table, margin:0 auto a pod.
Starsi prohlizece podporovali margin a display:inline-block a nebo se to muselo zavrit do nejakeho prvku, nastavit text-align:center a pak uvnitr zas text-align:left.

* roztahovani
Da se roztahovat jen do sirky vnejsiho elementu. Pokud nema vnejsi element definovanou width, pak se to roztahuje do sirky okna ramu, coz muze byt problem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:1014:a3...–
gully0
Newbie
8. 10. 2014   #3
-
0
-

Nemyslím, že by se to menu špatně zobrazovalo v nějakém prohlížeči. Jako laik přes CSS se asi nesprávně ptám, tak to raději ještě ukážu na dvou nasimulovaných obrázcích:

Připojen obrázek.

Připojen obrázek.

Připojen obrázek.


Na každém z nich je trochu jiné menu, ale obě menu zůstávají stejně široké přes celou šířku stránky a vystředěné - to je to, co bych potřeboval.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.127.–
Off-line verze seriálu o programování v C#: http://poznavame-c-msnet.wz.cz/ [br] Off-line verze seriálu o programování v Delphi: http://umime-to-s-delphi.wz.cz/
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
8. 10. 2014   #4
-
0
-

Aha, centrovane to mas, jen to pozadi chces roztahnout ke krajum To by slo pouzit obrazek, css-tabulku a nebo tam pridat dalsi div a nastavit mu pozadi.
On je tam hlavne na ten float spatne udelanej. Kdyz tam das oramovani vsech div, ul, li, a, tak zrovna kolem cceleho menu se to ve ff neoramuje :) To bys musel samozrejme napsat spravne. A to uz je lepsi prejit na tabulku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:1014:a3...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý