JKiss32 generátor – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

JKiss32 generátor – C / C++ – Fórum – Programujte.comJKiss32 generátor – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
14. 10. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, potřeboval bych poradit, implementuji JKISS generátor do MATLABu, ale netuším, jak si představit příkaz: c = t < 0; Co to vlastně logicky dělá???
Děkuji za odpověď :)

CELÝ KÓD:

/* Implementation of a 32-bit KISS generator which uses no multiply instructions */
static unsigned int x=123456789,y=234567891,z=345678912,w=456789123,c=0;
unsigned int JKISS32()
{
int t;
y ^= (y<<5); y ^= (y>>7); y ^= (y<<22);
t = z+w+c; z = w; c = t < 0; w = t&2147483647;
x += 1411392427;
return x + y + w;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.9.–
Reklama
Reklama
vitamin+8
Grafoman
14. 10. 2014   #2
-
0
-

vyraz (t < 0)  je vecsinou bud 1 ak je t mensie ako 0, inak nadobudne hodnotu 0.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.186.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
14. 10. 2014   #3
-
0
-

#2 vitamin
Také mě napadlo, že to bude logický výraz... ovšem unsigned int je definován od 0 do 2^32-1 a tedy to nemůže nikdy být menší než 0!!!   

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.13.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 207 hostů

Podobná vlákna

Generator kodu — založil jožkuuuu

Generátor čísel — založil Apik

UML generator — založil Sony123

Generátor slov — založil marek

Matice - generator — založil werixon

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý