Zdravím, mám takový trošku komplikovaný dotaz. Jak nějak rozumně sledovat změny nad databází pro začátek to může být MSSQL. SqlDependency, Change tracking, a Change data capture jsem už viděl :-). Existuje ještě nějaká další varianta o, které ještě nevím?
Fórum › MS SQL
Sledování změn v DB
#2 crazy
Jo tak tuto cestu jsem taky zapomněl zmínit, ale triggery jsou v tuto chvíli pro mě cesta do pekel. Ale díky :-)
Jinak kdyby někdo něco podobného hledal a nechtěl to psát tak existuje něco takového.
http://autoaudit.codeplex.com/, ale jak říkám je to pro mě cesta do pekel protože tabulek v systému je necelých 200. A kdybych použil vložený odkaz tak si myslím, že bych tu DB umrtvil.
Videl jsem nekde zminene reseni, kde se update provadel tak, ze se dosavadni radek oznacil jako neplatny a pridal se novy radek s aktualnimi hodnotami a ten se stal platnym. Znamena to ale problem s referencni integritou.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté
Podobná vlákna
Hlídání změn v drives-listu — založil Petroff
Změň s Bileto.cz dopravu v Čechách! - PHP, AngularJS — založil Bileto.cz
Změň s Bileto.cz dopravu v Čechách! - PHP, Angular JS — založil Bileto.cz
Porovnani zmen dvou souboru, diff pro win — založil peter
Stejná Opencart šablona ve více obchodech - jak na koncept změn? — založil Martin
Moderátoři diskuze