Javascript spoiler textu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Javascript spoiler textu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJavascript spoiler textu – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

stif+1
Stálý člen
18. 10. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,
robim stránku pre miestný kostol a potreboval by som vedieť ako vytvoriť javascript spoiler textu, ktorý bude vytvárať spoiler po nejakom počte znakov. Napríklad: Mám kalendár s menami svätých, kde je dňa 7.5. - 6 mien čo činí cca 25 znakov. Chcem aby sa mi napr. po 15 znakoch vytvoril spoiler. Vopred ďakujem za pomoc!

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.48.–
Autor programuje v programovacích jazykoch C++ a VB. Je tvorcom e-zinu http://www.programujte.6f.sk/, na ktorom sa nachádzaju info pre začínajúcich prog. a webdesignerov. Stránka zahrňuje aj fórum.
stif+1
Stálý člen
18. 10. 2014   #2
-
0
-

hlavný problém je v tom, že neviem zistiť automaticky zistiť počet znakov:

tento kod nefunguje: 

<p id="vyp"></p>

<script>

var d=new Date();
        var to=-4-d.getTimezoneOffset()/60;
        var s= '<script language="Javascript" src="http://script.days.ru/calendar.php?tmshift='+to +'&images=1&hrams=0"><\/script>';
        var poc=s.length;
        document.getElementById("vyp").innerHTML = poc;
</script>
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.48.–
Autor programuje v programovacích jazykoch C++ a VB. Je tvorcom e-zinu http://www.programujte.6f.sk/, na ktorom sa nachádzaju info pre začínajúcich prog. a webdesignerov. Stránka zahrňuje aj fórum.
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
22. 10. 2014   #3
-
0
-

A co ti to vyplivne?
Když dáš do proměnné <script>, tak to bude brané jako text, ten skript se neprovede.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.4.138.–
peter
~ Anonymní uživatel
3981 příspěvků
23. 10. 2014   #4
-
0
-

http://stackoverflow.com/questions/610995/cant-append-script-element 

var script = document.createElement( 'script' );
script.type = 'text/javascript';
script.src = url;
$("#someElement").append( script );
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:d1e:fa2...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Vyrezanie textu s textu... — založil kotlas6667

Javascript — založil Onsi

JavaScript — založil kikinka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý