C# Quicksort - nevím si rady – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C# Quicksort - nevím si rady – .NET – Fórum – Programujte.comC# Quicksort - nevím si rady – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
cagy0
Duch
23. 10. 2014   #1
-
0
-

Ahoj, potřeboval bych pomoct s Quciksort v consoli. Máme pomocí quicksort srovnat pole deseti náhodně vygenerovaných čísel a vypsat je před srovnáním a potom po srovnání. Došel jsem k tomuto zdrojáku, akorát mi nejde vypsat to pole seřazených čísel nevíte co s tím? 

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;

namespace ConsoleApplication5
{
    class Program
    {
        public static void Quicksort(int[] array, int left, int right)
        {
            if (left < right)
            {
                int boundary = left;
                for (int i = left + 1; i < right; i++)
                {

                    if (array[i] > array[left])
                    {

                        Swap(array, i, ++boundary);
                    }
                }
                Swap(array, left, boundary);
                Quicksort(array, left, boundary);
                Quicksort(array, boundary + 1, right);
            }
        }
        private static void Swap(int[] array, int left, int right)
        {

            int tmp = array[right];
            array[right] = array[left];
            array[left] = tmp;

        }
        static void Main(string[] args)
        {
            int pocet = 10;
            int[] pole = new int[pocet];
            Random r = new Random();

            Console.WriteLine("Pole před použitím Quicksort: ");

            for (int j = 0; j < pocet; j++)
            {
                pole[j] = r.Next(0, 30);//naplnění
                Console.Write("{0} ", pole[j]);
            }
            Console.Write("\nPole po seřazení Quicksort:");
            Quicksort(pole,0, pole.Length - 1);
            for (int j = 0; j <pole.Length-1; j++)
                    Console.Write("{ 0}", pole[j]);
            Console.WriteLine();
         
            Console.ReadKey();
        }

        
    }
}   
Nahlásit jako SPAM
IP: 91.229.253.–
cagy0
Duch
23. 10. 2014   #2
-
0
-

Vyřešeno jsem debil -_- když jsem vypisoval to seřazený pole měl jsem tam mezeru -_- { 0}.... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.229.253.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Nevim si rady — založil tom

Python nevím si rady — založil Doktor

Nevím si rady s WinAPI — založil radaplech

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý