Příklady na pole v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Příklady na pole v C – C / C++ – Fórum – Programujte.comPříklady na pole v C – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
27. 10. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

chtěl bych požádat o pomoc, mám dva jednoduché programy, které mám naprogramovat v C (musí to být opravdu čisté C) a nevím si s nimi moc rady.

1. 

Je dáno N (N je nejvýše 100) a po něm N kladných celých čísel.

Na standardní výstup vypište:

číslo, které se nejčastěji vyskytovalo mezi zadávanými čísly a

počet, kolikrát bylo zadáno.

Vyskytují li se některá čísla stejný počet krát, vytiskněte nejmenší z těchto čísel.

Čísla oddělte mezerami nebo koncem řádku.

Například

Vstup

6 1 3 3 2 4 2

Výstup
2 2

2. 

Je dáno přirozené číslo N (N je nejvýše 101) a po něm N-2 různých přirozených čísel 1 ...N.

Mezi zadanými čísly dvě čísla chybí.

Určete, která to jsou.

Na standardní výstup napište 2 čísla z množiny 1...N, která se nevyskytla mezi zadanými.

Čísla oddělte mezerami nebo koncem řádku.

Například

Vstup
5 1 3 4

Výstup
2 5

Děkuji za každou pomoc, odměna jistá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.5.–
Reklama
Reklama
z
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
28. 10. 2014   #2
-
0
-

Takže nejdřív potřebuješ nějak načíst číslo - třeba pomocí scanf.
Pak asi nějaké počitadlo výskytu těch čísel - třeba pole intů.
Pro opakovaní načítání a procházení pole použiješ cyklus - třeba for.
Na test hodnot můžeš použít if a na výpis potom printf.

Nějak se tím prokousej a až zase nebudeš vědět jak dál, tak se zase zeptej.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
cibule0
Návštěvník
31. 10. 2014   #3
-
0
-

#1 NovakJan1212
Klidně to naprogramuju za tu finanční odměnu :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.40.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 81 hostů

Podobná vlákna

C++ priklady — založil noob

Příklady? — založil vollf82

Priklady — založil Ja

Priklady — založil Andrea

Příklady — založil Lulz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý