Getchar uložení do slova – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Getchar uložení do slova – C / C++ – Fórum – Programujte.comGetchar uložení do slova – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vazbok0
Newbie
30. 10. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Jsem úplný začátečník v jazyce C a potřeboval bych poradit, jak pomocí getchar uložit znaky do slova, jestli je to teda možné. Nebo je popřípadě uložit nějak do pole. Jde mi hlavně o to znaky spojit. Díky moc za jakoukoliv pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.64.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
30. 10. 2014   #2
-
0
-

slovo uložíš do řetězce. Řetězec je v podstatě pole typu char. 

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
vazbok0
Newbie
30. 10. 2014   #3
-
0
-

Díky za odpověď, právě to dneska sleduju ten řetězec, ale vůbec nechápu, jak ty znaky tam mám postupně uložit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.229.64.–
KIIV+42
God of flame
30. 10. 2014   #4
-
0
-

musis si pamatovat akorat kde je posledni znak a ukladat dalsi za nej..

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hlucheucho+10
Posthunter
30. 10. 2014   #5
-
0
-

.. a každý řetězec je ukončen bílým znakem s hodnotou 0x00, jinak je to jen pole znaků.

Zkus odpovědět na otázku: jak přistupovat k jednotlivým prvkům v poli? (nápovědy: index, ukazatel)

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:67c:1222:800:5816:bf...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 98 hostů

Podobná vlákna

Getchar vs Gets — založil Slimer

Getchar a while — založil Thom

Funkce getchar — založil xXx

Dvakrát getchar() — založil vazbok

Getchar() a EOF — založil dreamer

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý