Visual Studio Professional spadne po startu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Visual Studio Professional spadne po startu – .NET – Fórum – Programujte.comVisual Studio Professional spadne po startu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Matěj Andrle+1
Grafoman
31. 10. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den,
registrovaný - čerstvě nainstalovaný produkt byl připraven k použití. Pro jednou jsem si řekl, že si udělám život ještě lehčí a stáhl jsem i jazykovou podporu - SP1. Jenže po zvolení Češtiny a restartu VS již nejde spustit - dokonce nefunguje ani ta jejich volba "Ladit" - poněvadž nemám žádný funkční debugger... (Ten co mi to navrhuje stejně nesežere.) Lze to zprovoznit, postačí odinstalovat SP1 - anebo co mohu udělat? (Nechce se mi stahovat 60 MB jen tak.)
Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.157.–
Reklama
Reklama
Tom
~ Anonymní uživatel
419 příspěvků
31. 10. 2014   #2
-
0
-

#1 Matěj Andrle
Covece to je popis problemu, ze kteryho musi byt kazdymu uplne jasny, o co jde....ja si bohuzel nechal vesteckou kouli v praci, tak ti ted nemuzu uplne poradit. Mozna kdybys napsal, co se deje pri padu (nejaka hlaska, chybovy kod, ...) a jak presne k nemu dojde (hned po spusteni VS, po pokusu o nejakou akci v nem....)......

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.187.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
31. 10. 2014   #3
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

#2 Tom
Ihned po spuštění to začne neodpovídat - hodí to okno s hlášením chyb a nabídkou "Ladit" - kliknu na "Ladit", vyberu debugger a to po chvíli napíše, že debugger se nedá použít... Co více mám asi tak popsat? (eventvwr nic nemá - protože to má VS ohandlované tím laděním)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.165.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
31. 10. 2014   #4
-
0
-

Po odinstalaci vše jede jak má. SP1 má opravné update, jenže to mi nejde. Takže updatuji toto téma - problém mám nyní s nainstalováním opravného patchu:

http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=225649

SP1 mám, mám dost místa na PC atd. - proč mi to tedy nejede...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.165.–
Tom
~ Anonymní uživatel
419 příspěvků
31. 10. 2014   #5
-
0
-

#4 Matěj Andrle
hmm, tak pokud nechces kontaktovat support MS (nevim jestli mas k licenci i nejaky support), tak me napada zkusit to dumpnout a podivat se na stack treba ve windbg....treba to poukaze na nejakou problemovou knihovnu. TAkhle podle popisu asi tezko radit po foru....

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.187.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
31. 10. 2014   #6
-
0
-

#5 Tom
No je vceklu vtipné, že nefunguje opravný patch - to mám stáhnout opravný patch na opravný patch? :D Zkouším každý bod zmíněný v tom manuálovém linku - vše mám OK...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.165.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý