Kniznica pre pracu s videom – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kniznica pre pracu s videom – Java – Fórum – Programujte.comKniznica pre pracu s videom – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
1. 11. 2014   #1
-
0
-

Dobry den,viete mi poradit kniznicu na pracu s videom ,kde by som nacital video ,zistil pocet snimkov a mal pristup na jednotlive pixle ktore by som mohol zmenit? Idealne ak by podporovalo co najviac formatov videa a pripadne aj konverziu medzi nimi. Pripadne v jazyku C alebo php ak nieco take existuje.Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.162.80.–
Reklama
Reklama
sleepy
~ Anonymní uživatel
422 příspěvků
3. 11. 2014   #2
-
0
-

Nie uplne ale, ale zatial som robil s https://code.google.com/p/gstreamer-java/ a http://www.capricasoftware.co.uk/projects/vlcj/index.html. Odporucam ten druhy je mierne aktualnejsi a je nan maven repo: http://mvnrepository.com/artifact/uk.co.caprica/vlcj. Tieto kniznice nesluzia moc na editaciua, ale na samotne prehravanie, ale vedia encodovat. Pozri si ako vykreslovat s vlcj do javafx containeru, to je sposob ako sa dostat k jednotlivim framom. On ti za kazdym vypluje nejaky IntegerBuffer, ktory reprezentuje vsetky pixle vo frame a s tym uz vies pracovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.203.–
24. 11. 2014   #3
-
0
-

takze podarilo sa mi najst celkom dobry priklad http://popscan.blogspot.sk/2012/08/reading-and-processing-video-frames.html   ,je to v JMF akurat mam problem nacitat lubovolne video,nevie ho dekodovat napr hlaska Error: Unable to realize com.sun.media.amovie.AMController@1bca1c3

alebo pri inom videu :

Failed to configure: com.sun.media.PlaybackEngine@1e04861
  Bad header in the media: AVI Parser: expected string RIFF, got 剉䙆

Error: Unable to realize com.sun.media.PlaybackEngine@1e04861

este som skusal v konfiguratore JMF vytvorit custom.jar so vsetkymi moznostami,co asi umozni plnu podporu kodekov?

nasledne by sa malo dat asi pristupovat na pixle v jednotlivych snimkach cez metodu getRGB(x,y)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.162.124.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý