Assimp v QT 5.3.2 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Assimp v QT 5.3.2 – C / C++ – Fórum – Programujte.comAssimp v QT 5.3.2 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
grimsoft0
Newbie
10. 11. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

dříve jsem tento problém vůbec neměl, používám QT v5.3.2 a assimp knihovnu. Píše mi to ale chyby jako když se nenalinkuje knihovna.Screenshot: https://dl.dropboxusercontent.com/…lem.png

Díky za jakoukoliv pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.199.–
Reklama
Reklama
grimsoft0
Newbie
15. 11. 2014   #2
-
0
-

Tak vážně nevím čím to je, přeinstaloval jsem i windows.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.199.–
KIIV+42
God of flame
15. 11. 2014   #3
-
0
-

A to, co sem zminoval na #programatori si zkousel?

Mas tam target  win32: a k tomu 64b libku... co kdyz potrebujes target pro 64b nebo tak?

KAZDOPADNE POTREBUJES PRESNE VIDET CO A JAK SE KOMPILUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pak se da hadat, co je spatne.. proste videt presne prikazy co to vykonava

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.95.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
grimsoft0
Newbie
15. 11. 2014   #4
-
0
-

Zkoušel jsem to i bez win32, v tom problém není, na netu jsem četl že může být problém v pre-compiled libkách, tak zkusím assimp zkompilovat sám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.199.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 77 hostů

Podobná vlákna

Parsovanie vystupu a autorun — založil Nekroman

Kdo vytvoří makro pro VS C#? — založil marpit

Význam object sender atd. — založil wizpal

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý