MSSQL konverze datumu do excelu – MS SQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MSSQL konverze datumu do excelu – MS SQL – Fórum – Programujte.comMSSQL konverze datumu do excelu – MS SQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
11. 11. 2014   #1
-
0
-

Mám SQL server, kde mám mnoho sloupců a cca 2 000 řádků. Já chci vytvořit kont. tab., protože se s tím dobře pracuje, kde budu mít pouze sloupce tři a to Jmeno, Typformuláře, Operatin ( v jakémkoliv časovém rozmezí od do). Výsledkem bude to, že uvidím kolik formulářů, kdo, jaký typ formulářů, v jakém časovém rozmezí zpracoval. To vše se mi povedlo pomocí ms query a parametrů, sice jsem vytvořil ne kontingenční tabulku, ale obyčejnou tabulku v excelu, ale dejme tomu. Problém je ten, že se mi nic nevypisuje při zadání data do excelu. V Mssql mám datum ve formátu 2014-10-10 a mám pocit, že excel s tím neumí pracovat. Prosím někoho o možné řešení. marek

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.12.–
Reklama
Reklama
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
11. 11. 2014   #2
-
0
-

"Problém je ten, že se mi nic nevypisuje při zadání data do excelu."

Kde se ma co vypisovat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
11. 11. 2014   #3
-
0
-

Přes ms query zadám sql dotaz s parametrama datum a přejdu zpátky do excelu. Do excelu do tabulky se vypíšou jména, typform atd a já do dvou buněk ( na každou mám parametr jeden začátek a jeden konec období) zadám rozmezí datumu v jakém chci, aby se mi ty informace zobrazily.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.116.–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
11. 11. 2014   #4
-
0
-

Kdyz kliknes na sipku v zahlavi sloupce tyou datum, muzes vybrat z ruznych moznosti filtrovani:

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
11. 11. 2014   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.72.–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
11. 11. 2014   #6
-
0
-

Nebere ten sloupec jako datum. Jakyho typu je v databazi?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
11. 11. 2014   #7
-
0
-

V databázi je např. 2014-10-10. Jinak nevím jak poznat jakého typu je v databázi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.72.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Konverze znakové sady — založil Luboš

Konverze datových typů — založil bernie

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý