WIZARDRY VIII - kde/jak sehnat? – Hry – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

WIZARDRY VIII - kde/jak sehnat? – Hry – Fórum – Programujte.comWIZARDRY VIII - kde/jak sehnat? – Hry – Fórum – Programujte.com

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Matěj Andrle+1
Grafoman
12. 11. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den,
nebylo by někde ISO, popř. kde bych to měl koupit a jaká je cena (abych věděl jaká nabídka je ta "pravá")? Google mi vyhodil leda cizojazyčnou stránku s českým nápisem "Košík" a tak nějak se mi tam nechce platit... :D
Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.152.–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
12. 11. 2014   #2
-
0
-

http://en.wikipedia.org/wiki/Wizardry_8
It was published in 2001 by Sir-Tech, and re-released by Night Dive Studios on GOG.com and Steam in 2013.
tady vidim jen 7 http://www.bestoldgames.net/abc/w.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:4940:b1...–
Matěj Andrle+1
Grafoman
12. 11. 2014   #3
-
0
-

#2 peter
Kdybych tu hru na internetu našel, tak bych se zde neptal... :D (Nalezl jsem cosi na prodej - leč jak jsem psal, nestrčím peníze tam, kde to smrdí.) Všude možně tu hru opěvují atd. - tak už ji někdo přeci musel hrát... :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.152.–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
12. 11. 2014   #4
-
0
-

Aha. No, ja jsem chtel rici, ze ta hra se prodava. Pokud shanis nelegalni kopii, pak je to piratsvi a myslim si, ze tohle neni to spravne verejne forum :) Jako pirat bys asi nemel prilis upozornovat. A kdybych mel w8 nelegalne, tak jako pirat bych na sebe taky prilis neupozornoval :) spis jsem na strategie a spis ty pred rokem 2000.
Steam zmineny na wiki je dostatecne duveryhodny, znami pres nej nakupuji hry.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:4940:b1...–
Matěj Andrle+1
Grafoman
12. 11. 2014   #5
-
0
-

#4 peter
Jasně - proto se ptám, kde tu hru koupit...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.187.–
Řešení
Doomista+1
Stálý člen
12. 11. 2014   #6
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

http://www.gog.com/game/wizardry_8
http://www.gog.com/…wizardry_6_7
momentálně je to ve slevě, takže toho využij. gog mám otestovaný a nebude tě trápit 3rd party klienty jak steam, abys vůbec hru mohl hrát

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.176.–
Na vše stačí iostream...
Matěj Andrle+1
Grafoman
12. 11. 2014   #7
-
0
-

#6 Doomista
Jestli jsem to pochopil, tak platím za to, že hru stáhnu. Stahuji - když to selže, mohu znovu? (Vypadá to, jak bych to měl již navždy na svém účtu.) Pokud to takto funguje, tak je to asi vážně dobré - děkuji.

Nahlásit jako SPAM
Doomista+1
Stálý člen
12. 11. 2014   #8
-
0
-

#7 Matěj Andrle
Funguje to stejně jako Steam, či Origin. Hru si koupíš, přidá se ti do virtuální knihovny tvého účtu a můžeš si ji kdykoliv stáhnout, s využitím jejich downloaderu navíc pěkně rychle, nejsi limitován počtem stahování nebo instalací (nikdo ani nekontroluje, zda dáš pak instalačku kamarádům). Mimochodem vyplatí se sledovat akce, často dávají hry zadarmo (mám pocit, že pokud po celý týden počínaje dneškem jednou denně klikneš na nějaký button, co je na hlavní stránce, tak ti pak dají Witchera2 zdarma).

Nahlásit jako SPAM
Na vše stačí iostream...
Matěj Andrle+1
Grafoman
12. 11. 2014   #9
-
0
-

#8 Doomista
Já to neznám... Leč princip se mi líbí a hru již téměř mám...

Nahlásit jako SPAM
Matěj Andrle+1
Grafoman
13. 11. 2014   #10
-
0
-

Nebylo by počeštění? Ironií totiž je, že na Uložto je plná česká verze... :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.191.–
Doomista+1
Stálý člen
13. 11. 2014   #11
-
0
-

Jak tak namátkou skenuju net, tak zjišťuju, že u nás wizardry 8 byla vydána kompletně v češtině, což znamená, že jednoduchý cz patch asi nenajdeš

Nahlásit jako SPAM
Na vše stačí iostream...
Matěj Andrle+1
Grafoman
14. 11. 2014   #12
-
0
-

#11 Doomista
Takže si musím stáhnout tu nelegální kopii... :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.176.–
peter
~ Anonymní uživatel
4014 příspěvků
14. 11. 2014   #13
-
0
-

Ja bych do ceske verze spis nesel.
Preklady stoji za houbec, obvykle. Bud to prekladaji doslova a nebo si tam mnoho vymysli. Coz u hadanek je pak problem, protoze zrovna to slovo, ktere si upravi ma pro hadanku jiny vyznam a je treba si ho zpetne prelozit do anglictiny.
U graf. programu preklady blur: rozostreni, rozmazani, rozpiti, rozptyl. Take se v tom uzasne orientuje na cizim pc, kdyz to ma kazde program prelozene jinak.
Nebo ve wowku mne pobavil desne preklad, kde pomenili trpaslici spolek a navic zamenili vychod za zapad. Pak spousta lidi quest hledala na opacne strane a ptala se kolemjdoucich :) Aspon teda pokazde, kdyz jsem mel cestu kolem se nasel aspon jeden :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:149c:7c...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Kde sehnat knihovny ? — založil Alastor_Kopál

Kde sehnat knihovny ? — založil Anonymní uživatel

Kde sehnat graphics.h? — založil graphics

Kde sehnat kody? — založil code

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý