Standartní knihovna – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Standartní knihovna – C / C++ – Fórum – Programujte.comStandartní knihovna – C / C++ – Fórum – Programujte.com

miguel0
Newbie
29. 1. 2007   #1
-
0
-

Prosím o radu,mám kompilátor Visual c++ 6.0,který byl přiložený ke knize c++ za 21 dní - ale nejdou s ním vytvářet exe soubory.Zajímalo by mě,jak se dostat zdarma k nšjaké verzi tohoto kompilátoru,aby šly exe soubory vytvářet - jak konzolové,tak Windowsovské a kde mám zde hledat standartní knihovnu a kde ji mám hledat v překladačí dev c++?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
29. 1. 2007   #2
-
0
-

visual studio express 2005 je free vcetne komercniho vyvoje
link pres google

dalsi prichazi vhod:
code::blocks

a kde mám zde hledat standartní knihovnu a kde ji mám hledat v překladačí dev c++

ze by slozka include ?

Nahlásit jako SPAM
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Peter D.0
Expert
29. 1. 2007   #3
-
0
-

ERROR, ja mam to iste a vytvoril som exe. Takze bude chyba v postupe vytvarania.
6.0 už nepouživam ale postup bude nejaky taky:
novy projekt - konzolova aplikacia
vložiť novy subor .cpp
napisať kod
a ten vykričnik (compile and run)
a nezabudni 2x cin.get() ;)

Nahlásit jako SPAM
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
zacatecnik0
Super člen
29. 1. 2007   #4
-
0
-

hmm asi nechapes on ma vc++ 6.0 z toho cd tedy naku trialku, ktera je proste limitovana, uz se to tady resilo !

Nahlásit jako SPAM
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Pinkava Pavel0
Stálý člen
29. 1. 2007   #5
-
0
-

Dev-C++ je taky reseni :)

Nahlásit jako SPAM
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
Pavel Tobiáš0
Super člen
30. 1. 2007   #6
-
0
-

Mimochodem DevCpp je k té knize přiložený taky.

Nahlásit jako SPAM
Pavel 'Colpik' Tobiáš - Developer & Music Producer [br] http://colpik.webstudio4u.eu
midin
~ Anonymní uživatel
320 příspěvků
30. 1. 2007   #7
-
0
-

Mimochodem myslím, že ta verze Visualu je omezená pouze na nemožnost publikování programů, *.exe by tam měly jít tvořit (pro vlastní potřebu).

Nahlásit jako SPAM
miguel0
Newbie
30. 1. 2007   #8
-
0
-

Já jsem dodržel přesně postup,který je v publikaci k úplně prvnímu programu,ale exe vytvořit nelze.A kam mám napsat to cin.get - do fce main?,nebo hned na úvod - Já začínám!!!!!!
A ještě 1 věc - pořád zkouším kompilovat v dev,pořád mi to háže stejnou hlášku,které nerozumím - pouze to, že chybí input soubor,nejde to linknout a netuším proč.Dokonce jsem zkusil naimportovat projekt z visual c++,mimochodem ten funguje a i potom to háže nějaké nesmyslyNemá se nějak nastavit ten kompilátor?Nebo to mám zkusit přeinstalovat?Už jsem dost naštvanej....

Nahlásit jako SPAM
survik1
~ Anonymní uživatel
1831 příspěvků
30. 1. 2007   #9
-
0
-

Používám téže Visual Studio C++ 06 Introduction Edition. Přestup z Dev-C++ je sice trochu obtížnější, ale teď již Devko nemám :) Takže po té, co máš program hotový, dej F7 a mělo by to jí. Teď si nejsem přesně jistý, zda-li musíš vytvořit projekt či ne. Nicméně se soubory defaultně hází do C://Program Files/Microsoft Visual Studio/ My projects. Kdyžtak nejdříve vytvoř projekt ;)

Nahlásit jako SPAM
survik1
~ Anonymní uživatel
1831 příspěvků
30. 1. 2007   #10
-
0
-

To miguel: Nic se přenastavovat nemá...zkus alespoň říct, co to háže za chybu, reso. to zkopírovat ;)

Nahlásit jako SPAM
miguel0
Newbie
30. 1. 2007   #11
-
0
-

mpilátor: Default compiler
Spouští se g++.exe...
g++.exe "C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\Vypis46\ex46.cpp" -o "C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\Vypis46\ex46.exe" -ansi -traditional-cpp -pg -g3 -I"C:\Dev-Cpp\lib\gcc\mingw32\3.4.2\include" -I"C:\Dev-Cpp\include\c++\3.4.2\backward" -I"C:\Dev-Cpp\include\c++\3.4.2\mingw32" -I"C:\Dev-Cpp\include\c++\3.4.2" -I"C:\Dev-Cpp\include" -L"C:\Dev-Cpp\lib" -lgmon -pg -lobjc -g3
C:\Dev-Cpp\Bin\..\lib\gcc\mingw32\3.4.2\..\..\..\..\mingw32\bin\ld.exe: cannot find -lobjc
collect2: ld returned 1 exit status

Provádění ukončeno

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

Podobná vlákna

Knihovna — založil Anonymní uživatel

Knihovna GD — založil Michal115

Ellib knihovna — založil Jakub

C# video knihovna — založil Tony

Grafická knihovna — založil Martin

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý