Mysql místo select, bych chtel dát do formuláre data z jiného vyplneného formuláre – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mysql místo select, bych chtel dát do formuláre data z jiného vyplneného formuláre – PHP – Fórum – Programujte.comMysql místo select, bych chtel dát do formuláre data z jiného vyplneného formuláre – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
minolot0
Duch
14. 11. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den,

chtel bych se zeptat, jak dám místo

list($nazev) = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT nazev_firmy FROM firmy WHERE id_firmy = ".intval($_GET['zid'])));
          if (isset($_GET['id']) && is_numeric($_GET['id'])) {
            list($nazev1) = mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT nazev FROM attr_individual WHERE id = ".intval($_GET['id'])." AND oddeleni = 'h'"));

již vyplnené udaje z jiného formuláre, co mám pouzit misto select? :)

Predem dekuji za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.172.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2539 příspěvků
18. 11. 2014   #2
-
0
-

???

mas program sql
- pres sql prikazy umi cist ze souboru s databazi (coz si muzes predstavit jako excel tabulky)
mas program php
- ta ma plugin na komunikaci s sql
- pres echo nebo jinak umi vypsat text (jako html, jako text, obrazek, do souboru...)
- pres $_POST, $_GET umi cist udaje poslane z html stranky pres get, post (FORM method=get / method=post, odkaz je tez get)
- pres $_COOKIES a $_SESSION si umi pamatovat udaje a nebo je musis ulozit do souboru, databaze na server

Cili, k tve otazce, ktera nedava moc smysl...
Potrebujes udaje z jineho formulare. Ten je kde, jaky? Pokud mas na strance 2 formulare a oba se odesilaji na stejny soubor pro zpracovani udaju, pak je musis nejak rozlisit. Asi bych pouzil hidden input s konkretnim name a value.
<input type=hidden name=cojeto value=ursula>
<input type=hidden name=cojeto value=pepik>
...
<?php
switch ($_GET['cojeto'])
case 'pepik' : break;
case 'ursula' : break;
default: break;
Potrebujes pri odeslani formulare 2 udaje z predchoziho kroku? $_SESSION, google = phph session example
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:21d1:63...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý