Odstranění duplicit v poli – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Odstranění duplicit v poli – C / C++ – Fórum – Programujte.comOdstranění duplicit v poli – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Levin0
Newbie
17. 11. 2014   #1
-
0
-

Ahoj, mám funkci  

int bubleSort(int *poleKusu, int a){
int i, j;
    for(i = 0; i < a - 1; i++)
    {
        for(j = 0; j < a - i - 1; j++){

            if(poleKusu[j+1] < poleKusu[j]){

                int tmp = poleKusu[j + 1];

                poleKusu[j + 1] = poleKusu[j];

                poleKusu[j] = tmp;
            }
        }
    }

    return *poleKusu;

která mi seřadí prvky v poli od nejmenšího od největšího, ale nemůžu přijít na to, jak zároveň odstranit duplicity v poli, aby jedno číslo bylo v poli max 3x nebo při nejlepším jednou, ale kombinaci např. 1 1 1 mi uložilo do promenné jako 1, když 2 2 2, tak se promená zvýšila na 2, atd a v poli mi zustali jen dva prvky

1 a 2. Nějaká rada jak na to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.173.–
lukas.balaz0
Super člen
17. 11. 2014   #2
-
0
-

podla mna najlepsie by bolo na konci to pole este raz prejst (kedze je usporiadane, tak je jednoduche vyhodit duplicity). ano bol by to cyklus naviac, ale len s par operaciami, ktore by tam museli byt aj keby si to natlacil priamo do sortenia (a o rychlost ti asi moc nejde, ked tam mas bubble sort, nie nejaky rychlejsi)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.41.–
Levin0
Newbie
17. 11. 2014   #3
-
0
-

Jak to myslíš ještě jednou projet, já bych potřeboval nějak popostrčit, protože nevím, jak ty prvky mezi sebou porovnat a případně ho vyřadit, rada?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.173.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý