Zistenie ci cas je v urcitom rozmedzi – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zistenie ci cas je v urcitom rozmedzi – PHP – Fórum – Programujte.comZistenie ci cas je v urcitom rozmedzi – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
marioff0
Expert
17. 11. 2014   #1
-
0
-

Caute,

nevie mi niekto pomoct ako efektne zistit ci cas vo formate napr. 18:05 je v rozmedzi ktore je v premennej string napr. 10:00 - 20:00

nic ine ako hnusne riesenia ma nenapadaju.. ako by ste to vyriesili vy?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.123.100.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Reklama
Reklama
lukas.balaz0
Super člen
17. 11. 2014   #2
-
0
-

Rozparsuj si to na cisla, to by nemalo byt zlozite, a potom to hod do mktime() a porovnaj vysledky

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.41.–
Kit+11
Guru
17. 11. 2014   #3
-
+1
-
Zajímavé

#1 marioff 

<?php
$minTime = new DateTime('10:00');
$maxTime = new DateTime('15:00');
$time = new DateTime('18:30');
if ($time >= $minTime and $time < $maxTime) {
    echo "Je v intervalu";
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:221:5...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 50 hostů

Podobná vlákna

Zistenie IP adresi — založil Marilyn666

Zistenie pozície — založil Anonymní uživatel

Zistenie id (MySQL) — založil Jakub

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý