http://browserwar.info/
IE: 6552 VOTES
OPERA: 2850 VOTES
FOX: 10436 VOTES
:D
Fórum › Offtopic
Browserwar.info
nechapem co vsetci furt maju IE. ved vsade su reklamy na Firefox, tak proecfo si ho nestiahnu?
?
jaktože opera dopadla tak špatně se mi nechce ani věřit...
Jeste chapu kdyz nekdo IE pouziva - to se da obhajit lenosti nebo nevedomosti, ale to ze mu 6000 lidi dalo hlas...to je fakt spatny
germaniac píše:#
# jaktože opera dopadla tak špatně se mi nechce ani věřit...
Operu používají jen inteligentní lidé, které takovéto hlouposti absolutně nezajímají... </EOF flamewar>
radypala píše:#
# nechapem co vsetci furt maju IE. ved vsade su reklamy na Firefox, tak proecfo si ho nestiahnu?#
#?
Teda pekny prispevek :D
Ted ja - nechapu co vseci maji proti IE, dyt neni ani potreba stahovat :) a navic neni potreba 200MB pameti na par zalozek...
Napr. vždy máme niečo proti IE lebo je deravé ako sito(a to nielen IE ale cely microsoft) má škaredý vzhľad, je nebezpečné ho používať a pocitujem k nemu odpor, už iba kvoli tomu že to je dielo microsoftu. ;) ale ak chceš, používaj ho.Ivo píše:#
##radypala píše:#
# nechapem co vsetci furt maju IE. ved vsade su reklamy na Firefox, tak proecfo si ho nestiahnu?#
#?
#Teda pekny prispevek :D#
##
#Ted ja - nechapu co vseci maji proti IE, dyt neni ani potreba stahovat :) a navic neni potreba 200MB pameti na par zalozek...
PS: Mažte nieto tie spamy.
(Kdyby vás zajímalo, kdo se postaral o všechny ty spamy, tak to nebyl CuroBOT, ale já, Garret Raziel (a to nejsem ani redaktor, ani správce a ani admin ;)))
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Modulo ... Info — založil silent
Moderátoři diskuze