Dobrý den,
zničehonic mi začaly problémy po přihlášení. Zprvu jsem musel manuálně nahazovat antivir (Windows Defender) a nyní nenaskočilo ani řešení problémů (centrum akcí). Vir mi nenašel ani online antivir. Tak v čem je pes? :D Jedna věc je, že je otravné ručně vše nahazovat a druhá - bezpečnost...
Děkuji.
Fórum › OS - Windows
Windows 8 - cosi mi vyhazuje bezpečnostní prvky - jak to napravit?
Vetsinou defendera vyhazuje vir. Dobre je si rici, jaky vlastne antivir a stranky jsi pouzil a pres jaky prohlizec. Treba, ja kdyz delam sken, tak pouzivam AVG a antivir z lavasoft.com. Nainstaluji, upgraduji, restartuji pc do nouzoveho rezimu, spustim sken. Nejdriv ten lavasofti, pac je rychly, pak avg.
Pak je tu moznost, ze jsi posledne neco instaloval, hru, ovladac, aktualizace win a neco se rozhasilo. Dalo by se to vratit navracenm do predchoziho bodu obnovy. Tim prijdes o posledni instalace sw, aktualizaci a mozna i toho viru. Tohle jsme ted udelali na jednom pc, kde malware tez blokoval defendera a pak neslo aktualizovat a uzivatel si stezoval, ze mu tam vyskakuje jakasi hlaska. (ale mozna kolega neudelal sken prave v nouzovem rezimu).
Jeste jsem k tomu nasel nejake linky na microsoftu, ze je treba nekde nastavit u sluzby defendera, ze se ma spustit automaticky a kdesi cosi. Zkus to googlem najit.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ovládací prvky na stránce, jak fungují? — založil Franceq
Kritická bezpečnostní díra fóra. — založil Jakub
Bezpečnostní kamery v GTA CTW- odměna — založil alanwaston
V makru : countifs vyhazuje error — založil Pavel
Výpočet v ACCESSU je nefunkční-kdo pomůže napravit? — založil Pepa