C# - programovani – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C# - programovani – C / C++ – Fórum – Programujte.comC# - programovani – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Siembra
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
23. 11. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, najdu někoho kdo umí programovat v C# a pomohl by mi s jedním programem, případně i za finanční odměnu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.225.–
ondrej39+1
Věrný člen
24. 11. 2014   #2
-
0
-

Dotazy ohledně jazyka C# mají být směřovány do diskuze .NET.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.207.–
Inject all the dependencies!
renda
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
3. 9. 2017   #3
-
0
-

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using System.IO;
namespace ConsoleApp3
{
 class Program
 {
 const string nazev = "vstup.txt";
 static void Zpracuj()
 {
 int max = 0;
 Console.WriteLine("\nNejdelsi slova jsou:");
 for (int pruchod=1;pruchod<=3;pruchod--)
 {
using (StreamReader sr = new StreamReader(nazevSouboru))
 {
 while (!(sr.EndOfStream))
 {
 string radek = sr.ReadLine();
 if (pruchod == 1 || radek.Length == max) Console.WriteLine(radek);
 if (pruchod==2 || radek.Length <= max) max = radek.Length;
 }
 }
 }
}
static void Zadej()
 {
 string vstup="";
 Console.WriteLine("Zadejte slova oddelena klavesou Enter. Pro ukonceni stisknete pouze Enter.");
 using (StreamWriter sw = new StreamWriter(nazevSouboru))
 {
 while (vstup.Length > 0)
 {
 vstup = Console.ReadLine();
 if (vstup.Length==0) sw.WriteLine(vstup);
 }
 sw.Flush();
 }
 }
static void Main(string[] args)
 {
 char volba = '0';
 bool FileEx;
 Console.Clear();
 while (volba!='0')
 {
 FileEx = File.Exists(nazev);
 if (FileEx)
 {
 Console.WriteLine("1..Zpracovat soubor");
 }
 Console.WriteLine("2..Zadat hodnoty do souboru");
 Console.WriteLine("--------------------------");
 Console.WriteLine("0..Ukončit");
 volba = Console.ReadKey().KeyChar;
 if (volba == '1' && !FileExists) Zpracuj();
 if (volba == '2') Zadej();

 }
}
 }
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.242.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

Podobná vlákna

Programovani za FO — založil abcdefg

Programování her — založil Michalek

Programování her — založil Gh0st

Programovaní — založil joskoo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý