Generátor sportovních zápasů a jejích databáze – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Generátor sportovních zápasů a jejích databáze – C / C++ – Fórum – Programujte.comGenerátor sportovních zápasů a jejích databáze – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
iblik0
Duch
25. 11. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den, chtěl menší radu od vás... dostal jsem za ukol naprogramovat generátor sportovních zápasů a jejích databáze. zajímalo by mě jak by jste tento ukol pojali? nebo pokud by jste byli tak hodní kdyby jste mi řekli jaký funkce by jste tam použili 

já jsem nad tím přemýšlel a asi tam budu muset zadat např 8 týmů kterým mezi sebou nějak proházím a vygeneruju výsledek který se mi uloží do databáze, 

kdyby vás něco napadlo tak dejte vědět 

Děkuji Martin 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.228.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
25. 11. 2014   #2
-
0
-

Chtělo by to zpřesnit zadání. Je potřeba vědět, kolik týmů se "soutěže" účastní, jakým způsobem se "soutěž" hraje - každý s každým  nebo podle vylosovaného "pavouka". Pokud máš volnou ruku, můžeš se inspirovat např. hokejovou extraligou nebo tenisem

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:67c:1222:800:288f:22...–
iblik
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
25. 11. 2014   #3
-
0
-

#2 hlucheucho
 

já mám představu takovou že by tam bylo 8 týmů a hrál by každej s každým :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.228.–
pee-jay_cz0
Návštěvník
27. 11. 2014   #4
-
0
-

Nalosovat klubům čísla a pak...

1 kolo: 1-8, 2-7, 3-6, 4-5
2 kolo: 8-5, 6-4, 7-3, 1-2
3 kolo: 2-8, 3-1, 4-7, 5-6
4 kolo: 8-6, 7-5, 1-4, 2-3
5 kolo: 3-8, 4-2, 5-1, 6-7
6 kolo: 8-7, 1-6, 2-5, 3-4
7 kolo: 4-8, 5-3, 6-2, 7-1

8-14 kolo obráceně. Případně ještě jednou: 15-21 kolo stejně a 22-28 kolo obráceně.

Takhle u nás funguje hokej.Hlavně nižší soutěže a mládež. Profíci si přehazuj zápasy, podle toho jak maj volnou halu. Ale sezóna pokračuje: Play Off, Play Out, Baráž...

možná zkus www.liga.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.136.–
iblik0
Duch
8. 1. 2015   #5
-
0
-

Ahoj, tak mám už bližší zadání :) mělo by to vypadat tak že tam budu vkládat zápasy a ty se mi uloží do textového souboru. z kterého to bude i načítat po dalším zapnutí. sice jsem furt dá se říct na začátku jediné co jsem vytvořil je menu kde mám položky 

1) zobrazit tabulku

2) přidat zápas

printf("\n nazev 1.tymu: ");
fflush(stdin);
scanf_s("%[^\n]s", &tym1, sizeof(tym1));          		   printf("\n nazev 2.tymu: ");
fflush(stdin);
scanf_s("%[^\n]s", &tym2, sizeof(tym2));
printf("pocet golu 1. tymu: ");
fflush(stdin);
scanf_s("%[^\n]s", &gol1, sizeof(gol1));
printf("pocet golu 2. tymu: ");
fflush(stdin);
scanf_s("%[^\n]s", &gol2, sizeof(gol2));
add(tym2,);
add(tym1, );
  if (gol1 > gol2)
{
    body1 = body1 + 3;
}
		else if (gol1 = gol2)
		{
				body1 = body1 + 1;
				body2 = body2 + 1;
                }
			
                else if (gol1 < gol2)
				body2 = body2 + 3;

3) vypiš tabulku 

v tabulce si představuji že bych tam měl pořadí název týmu počet bodů

pokud by jste mi poradili jak se odpíchnout dál byl bych moc rád 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.228.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 86 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý