Jak změnit param value – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak změnit param value – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJak změnit param value – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jan
~ Anonymní uživatel
146 příspěvků
27. 11. 2014   #1
-
0
-

Potřeboval bych pomoci se změnou param value. Nebo jinak při kliknutí chci aby se změnilo video.
Předem díky za odpověď. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.101.–
Reklama
Reklama
chita
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
27. 11. 2014   #2
-
0
-

Můžete jsem vložit kus zdrojového kódu s videem, používáte jQuery?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.198.–
Jan
~ Anonymní uživatel
146 příspěvků
27. 11. 2014   #3
-
0
-

#2 chita
 

<div class="video" id="section1" style="width:853px; margin:0 auto; position:relative; top:62px;">
	<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/zsu3CuAEr2" width="855" height="480">
	<param id="parametr" name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zsu3CuAA0og" />
	<param name="wmode" value="transparent" />						
	</object>	
</div>
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.101.–
Jan
~ Anonymní uživatel
146 příspěvků
27. 11. 2014   #4
-
0
-

Ano jQuery používám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.101.–
chita
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
27. 11. 2014   #5
-
0
-

   

$( '.trida nebo #id odkazu' ).on( 'click' , function() {
		
	var src = 'zdroj videa';
	$( '.video' ).find( '#parametr' ).attr( 'value' , src );
});
	

Toto řešení změní value na zdroj videa, který bude předem daný, jakým způsobem chcete měnit zdroj videa? Bude to z nějaké proměnné?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.104.198.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
28. 11. 2014   #6
-
0
-

Kdyz tam mas idcko, tak muzes pomoci id <param id="parametr"... document.getElementById('parametr').value=...
kdyz nemas, muzes pouzit document.getElementById('section1').geElementsByTagName('param') a potom pres foreach najit ten spravny. Pres jquery je to samozrejme prehlednejsi.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:ac26:cf...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý