C# přetypování – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# přetypování – .NET – Fórum – Programujte.comC# přetypování – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
27. 11. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

jak se dají v C# nejjednodušeji přetypovat objekty v mém případě?

class A{

public void Insert(Object o)

{

... // tady muze byt objekt tridy A i B (nebo dalsich 10ti), jak co nejjednodušeji přetypuju objekt z Object třeba na A ? ptát se zvlášť zda je to instance A,B... je moc zdlouhavé, protože mám hodně takových method a hodně tříd, které tam můžou zavítat. Proto bych potřeboval nějaké efektivnější řešení

}

}

class B{

private A a;

public vloz()

{

this.a.insert(B);

}

}

class C{

private a a;

public vloz()

{

this.a.insert(this);

}

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.31.–
Reklama
Reklama
Satik0
Stálý člen
27. 11. 2014   #2
-
0
-

Dědí všechny ty objekty z nějakého základu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.87.240.–
ondra
~ Anonymní uživatel
236 příspěvků
27. 11. 2014   #3
-
0
-

Ne

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.196.194.–
Satik0
Stálý člen
27. 11. 2014   #4
-
0
-

#3 ondra
Zajímalo by mě, co to tam vyvádíš, určitě to půjde vymyslet nějak líp :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.87.240.–
p3can
~ Anonymní uživatel
312 příspěvků
27. 11. 2014   #5
-
0
-

#1 ondra
napis ceho presne chces dosahnout protoze co jak to delas ted je nesmysl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.92.213.–
Kit+11
Guru
27. 11. 2014   #6
-
0
-

#1 ondra
K čemu je vlastně dobré přetypování?

Nahlásit jako SPAM
IP: 2a00:1028:83a0:37a6:221:5...–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Mutagen
~ Anonymní uživatel
439 příspěvků
27. 11. 2014   #7
-
0
-

Nevim jak vy ale já Objecty přetypovávám takhle

Class novyObject = (Class)variable;
aneb
A novyObject = (A)variable;

a v proměnný novyObject použiješ medoty jako 
novyObject.vloz(); apod
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
ingiraxo+15
Grafoman
27. 11. 2014   #8
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

přetypovávat je blbost!

netuším, proč potřebuješ přetypovávat zrovna třídy... pokud tohle opravdu potřebuješ, tak něco děláš špatně..

ten tvůj insert(Object o) by neměl mít všeobecnej object, ale nějakej konkrétní

přetypování je dobrý max z objektu na generiku a i tam to kolikrát nění přímo nutný

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 60 hostů

Podobná vlákna

Přetypování. — založil jisla

Pretypovani v C — založil TuTi_fruTi

Přetypování — založil Pavel Synek

Přetypování — založil Keyzio

Nejde mi pretypovani — založil Razl

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý