Dobrý deň
Na mojom webe pripravujem stránku pre moje partnerské odkazy. Chcem aby boli radené podľa kliknutí na jednotlivé odkazy. Mám už zhotovený php kód, Prikladám tu príklad s tromi linkami:
$soubor="profutbal.dat";
$file=fopen("$soubor","r");
$profutbal=fgets($file,100);
$soubor="coen.dat";
$coen=fgets($file,100);
$soubor="pobox.dat";
$pobox=fgets($file,100);
function cmp($a, $b)
{
if ($a == $b) {
return 0;
}
return ($a > $b) ? -1 : 1;
}
$odkazy = array($profutbal => "profutbalkod.php", $coen => "coenkod.php", $pobox => "poboxkod.php");
uksort($odkazy, "cmp");
foreach ($odkazy as $key => $value) {
include "$value";
}
Z datových súborov načítavam jednotlivé počty kliknutí na jednotlivé odkazy, to funguje všetko ako má. Rovnako funguje zoradzovanie od najväčšieho počtu po najnižší, ale len dovtedy, kým nenastane situácia, kde dva a viac odkazov má rovnaký počet kliknutí. Vtedy funkcia foreach zobrazí len prvý z tých rovnako položených odkazov a automaticky postupuje k nižším hodnotám. To znamená ak by som mal dva linky so 42 kliknutiami a tretí s 30timi, funkcia include by mi vložila zdrojový kód len k jednému z nich a následne by následoval link s nižšou hodnotou. Vedel by mi niekto poradiť prosím ako doplniť môj kód tak, že pri situácií, keď budú mať dva alebo viac odkazov rovnaký počet kliknutí, aby sa includovali všteky tieto odkazy?