Jakou datovou struktůru použít? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jakou datovou struktůru použít? – C / C++ – Fórum – Programujte.comJakou datovou struktůru použít? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Empair0
Duch
28. 11. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

v C++ jsem nováček a potřebuji taktickou radu: Mám zadaný tento úkol:

Knihovnicka


Realizujte program, který bude simulovat mini knihovnu o pěti knihách :).



Vstupem programu je: 
název knihy, příjmení autora, jméno autora, žánr
rok vydání, cena a id

Název knihy, příjmení a jméno autora a žánr knihy reprezentujte jako řetězce (délka 29 znaků postačuje).
Rok vydání, cenu a id reprezentujte jako celá čísla.

Informace o jedné knize seskupte do struktury.


Výstupem programu jsou následující informace v pořadí dle ukázek:

•	vypíše názvy všech románů
•	vypíše názvy všech knih, které mají cenu menší než 300,- Kč
•	vypíše příjmení všech autorů.

no a nějak nevím kam bych měl ty načtená data ukládat. jakou datovou struktůru bych na to měl využít? Normálně bych to řešil uložení do nějakého cvs souboru ale tady tu musím uložit do paměti a potřeboval bych navést na cestu jak to správně udělat. Za rady děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.147.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
28. 11. 2014   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.81.–
Empair0
Duch
28. 11. 2014   #3
-
0
-

díky pročtu si to, kdybych se ztratil ještě se ozvu

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.108.147.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 76 hostů

Podobná vlákna

Jakou databázi použít? — založil NoRReX

Jakou technologii pouzit — založil standa

Strukturu new — založil pep

Pointer na strukturu — založil Pavelv

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý