Java-dynamické or rozdeluj a panuj? – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Java-dynamické or rozdeluj a panuj? – Java – Fórum – Programujte.comJava-dynamické or rozdeluj a panuj? – Java – Fórum – Programujte.com

 

Iva
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
2. 12. 2014   #1
-
0
-

Ahojte, pls je toto dynamicke programovanie zhora nadol alebo metoda rozdeluj a panuj? ja to skor vidim na dynamicke,Za kazdu odpoved budem vdacna

public class SierTroj extends JComponent{
private final int velkost;
private final int[][] pole;
private final int n;

    public SierTroj(int n) {
        setBounds(10, 50, 512, 512);
   
        this.n = n;
        this.velkost = (int) Math.pow(2, this.n);
        this.pole = new int [velkost][velkost];
    }
    
    public void inicializuj(){

        for(int i = 0; i < velkost; i++){
            for (int j = 0; j < velkost; j++){
                if (i == 0 | j == 0){
                    pole [i][j] = 1;
                }
            }
        }
      
        for(int i = 1; i < velkost; i++){
            for (int j = 1; j < velkost; j++){
              
                if (pole [i-1][j] == pole [i][j-1]){
                
                    pole [i][j] = 0;
                }else{
                  
                    pole [i][j] = 1;
                }
            }
        }
    }
    
    @Override
    protected void paintComponent(Graphics g) {
      
        g.setColor(Color.white);
        g.fillRect(0, 0, getWidth(), getHeight());
     
        for(int i = 0; i < velkost; i++){
            for(int j = 0; j < velkost; j++){
                if(pole[i][j] == 1){
                    g.setColor(Color.BLUE);
                  
                    if(n > 7){
                        g.fillRect(i*1, j*1, 1, 1);
                    }else if(n > 5){
                        g.fillRect(i*4, j*4, 4, 4);
                    }else {
                        g.fillRect(i*10, j*10, 10, 10);
                    }
                }
            }
        }
    }
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.44.–
ingiraxo+15
Grafoman
2. 12. 2014   #2
-
0
-

#1 Iva
a můžeš nám objasnit, co je myšleno "dynamickým" programováním nebo programováním "rozděluj a panuj" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
185 příspěvků
2. 12. 2014   #3
-
0
-

  #1 Iva
Nedá mi ale musím to říci. Někdo ti nabulíkoval nějaké bláboly do hlavy. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Dynamicke signatury — založil raddino

Dynamické proměnné — založil MarekF

Dynamické programování — založil Jeyekomon

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý