Mnohonásobné ukládání obrázku ze vzdáleného serveru – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Mnohonásobné ukládání obrázku ze vzdáleného serveru – PHP – Fórum – Programujte.comMnohonásobné ukládání obrázku ze vzdáleného serveru – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Wee-Hool
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
3. 12. 2014   #1
-
0
-

Zdravím.
Potřebuju poradit. Z různých webových stránek potřebuju stahovat obrázky produktů pro vygenerování náhledů, které chci ukládat na svém serveru. Bohužel, pokud se snažím uložit více jak 4 obrázky naráz, vyhodí mi to chybu Internal Server Error 500. Zkoušel sem jak fopen, curl, tak copy.. Neví někdo, co s tím??
Díky předem za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.255.–
shneck
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
22. 1. 2015   #2
-
0
-

#1 Wee-Hool
Nastavit delší povolený čas zpracovávání (ale nevím přesně jak...ale asi tady: http://php.net/…me-limit.php), ale to asi nebude dobré řešení, když na stránce bude spousta velkých obrázků.

Nebo tu úlohu rozdělit třeba tak, že si vložíš do pole adresy nalezených obrázků a pak budeš posílat jeden po druhém ke zpracovávání. Tak aby se vždy zpracovával jenom jeden obrázek a po úspěšném zpracování by se adresa obrázku z pole vymazala a pokračovalo by se s dalším...

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.73.100.–
peter
~ Anonymní uživatel
4007 příspěvků
22. 1. 2015   #3
-
0
-

To opakovani se da resit javascriptem, ajax request, jquery.
Ty limity se daji nastavovat 3 a pak jeste mozna upload size
Samozrejme tez zalezi na tom, jestli to muzes menit v php, htaccess nebo musis do php.ini, kam te admin obvykle nepusti nebo treba ani pres htaccess nedovoli toto menit, kvuli abnormalni zatezi na jeho server.

ini_set('max_execution_time', 10000);    //10000s
//set_time_limit(10000);   
//ini_set('memory_limit', '256M');

echo ini_get('post_max_size');
post_max_size = 8Mb
upload_max_filesize = 16Mb

http://php.net/post_max_size
http://php.net/…max_filesize
http://php.net/memory_limit

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:d186:d0...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 30 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý