Ahoj, jsem programátor v delphi a c++, a svět javy je pro mě velká neznámá, ale pro jeden projekt by se mi hodilo udělat něco v javě, aby to šlo dát i na android. Zatím jsem nic takového nedělal. Narazil jsem ale na problémy s nutností podepsat aplikaci v javě. Než vůbec začnu tak bych si potřeboval ujasnit základní otázku. Je nezbytnou nutností koupit si certifikát, kterým bude aplikace podepsaná, aby ji šlo instalovat na tablet s androidem? Je to free projekt a ceny certifikátů jak jsem se díval nejsou malé. Nebo to lze udělat nějak bez podpisu? Díky za radu.
Fórum › Java
Sign application Android
aplikacie sa podpisuju len kvoli tomu aby google vedel identifikovat spolahliveho developera a pridavat mu kredit -> je v tvojom zaujme aby ten kod bol len tvoj
kluc na podpisanie si mozes vytvorit sam a aplikaciu podpises tymto klucom ... google potom musi schvalit tvoju aplikaciu (ak chces publikovat na play) ... a kazdy dalsi update musis mat podpisany rovnakym klucom
ale mal by si vediet ze aby si mohol davat aplikacie do play tak sa musis stat developerom a za to sa plati
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů
Podobná vlákna
Delphi * Multi-Device application - android - widget — založil Borisek
Application pool — založil Ivan
Application.ExecutablePath — založil Tomas
Fullscreen application — založil Yohaku
C sharp Windows application — založil Honza
Moderátoři diskuze