Načtení html stránky s javascriptem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Načtení html stránky s javascriptem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comNačtení html stránky s javascriptem – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

mfaudio0
Duch
5. 12. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, mám plněhodnotnou html stránku např. attenuation.html, ve které nahrávám javascriptový soubor. 

<script src="app.js"></script>

Tento soubor mi kontroluje vstupy formuláře, odeslání dat na server, získání výsledků a zobrazení.

Potřebuji nahrát tuto stránku attenuation.html pomocí Ajaxu do připraveného divu na hlavní stránce index.html. 

$( "#appContent" ).load( "atenuation.html");

Problém ale je, že se mi nenačtou JS soubory a nemůžu tedy volat funkce v nich obsažené. Proto načítám JS soubor ještě zvlášť.

$.getScript( "app.js" );

V této chvíli můžu spustit funkci umístěnou v souboru app.js ale nemůžu přistupovat k proměnným v souboru a číst jejich hodnoty. A toto právě potřebuji.

Zkoušel jsem spoustu možností, např. vyhledat všechny skripty a vykonat je pomocí příkazu eval, zkoušel jsem skripty vložit dynamicky do stránky pomocí createElement ale nic nefunguje. 

Skvěle funguje načtení stránky do iframe, ale toto řešení bych bral až jako poslední variantu.

Děkuji za jakoukoliv radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1001:285:2471:4e...–
mfaudio0
Duch
10. 12. 2014   #2
-
0
-

#1 mfaudio
Řešení: Všechny JS soubory jsem strčil do hlavní stránky. Jednotlivé dílčí html stránky (aplikace), které načítám AJAXem a zobrazuji v části hlavní stránky, mají v souboru js/config.js definované proměnné (nastavení). Tento soubor pro každou aplikaci načítám 

$.getScript("/js/config.js", function() {  
   // zpracování
})

Nevýhodou je, že všechny JS soubory, které využívají dílčí HTML stránky, načítám najednou na začátku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.55.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý