Jiné zobrazení v mozzile a chromu – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jiné zobrazení v mozzile a chromu – CSS – Fórum – Programujte.comJiné zobrazení v mozzile a chromu – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michael
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
8. 12. 2014   #1
-
0
-

Ahoj, mám takový menší problém, myslím, že pro někoho kdo dobře ovládá css to je brnkačka.

Jde o to, že v každém prohlížeči se mi zobrazí registrační údaje  jinak, tedy, spíše než jinak, tak jsou rozdílně umístěné na stránce.

Přikládám obrázky.

Pokud v css posunu pozici kamkoli a nasměruju to tak, aby mi to na jednom webovém prohlížeči sedělo, automaticky se to přesune i v druhém prohlížeči a je to špatně.

Připojen obrázek.

Připojen obrázek.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.13.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
8. 12. 2014   #2
-
0
-

Nic proti, obrazky jsou cool, ale pokud by to nekdo mel resit, potrebuje html+css a myslim, ze z obrazku to opisovat nebude :)
Zkus nulovat vsechny marginy a padingy u vsech prvku (div, span, p, form...). Kdyz si je neumis pohlidat, tak pretecou mimo okraj. Soucasne tam zkus dat doctype ciste html a ne stare pravidla jako html4 nebo html1.1 a pod.
Muzes zkusit css3 tabulkovy layout (display:table, table-row, table-cell).

Ze neco nefunguje v chrome a opere je normalni stav. Doporucuji pouzit FF a IE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:4db9:13...–
peter
~ Anonymní uživatel
2547 příspěvků
8. 12. 2014   #3
-
0
-

- Jo, jeste muzes pouzit na vsechny prvky ramecky. To by mohlo zmenit chovani nekterych prvku na margin a padding.
- K tem starym normalm, tam byva trochu rozdil mezi width+padding v ruznych prohlizecich, ktere je ignoruji. Nekde se ten padding pripocitava k width jinde je to zvlast jako ramecek okolo.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:4db9:13...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý