Kód do ListView – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kód do ListView – Visual Basic – Fórum – Programujte.comKód do ListView – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
curro700
Newbie
8. 12. 2014   #1
-
0
-

Čaute machri.

Vie mi niekto poradiť vo VisualBasic nejaký kód, že keď označím v ListView1 nejaký riadok a po kliknutí na Button1 ho vymaže? Mám tri stĺpce,  Ďakujem!

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.181.–
Reklama
Reklama
pee-jay_cz0
Návštěvník
8. 12. 2014   #2
-
0
-

Jedna možnost je vymazat text a nechat řádek s prázdnými poli.

Druhá možnost je řádek úplně odstranit a další řádky posunout o jeden nahoru.

ListView1.ListItems.Remove (ListView1.SelectedItem.Index)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.136.–
curro700
Newbie
8. 12. 2014   #3
-
0
-

#2 pee-jay_cz
Dík za odpoveď. Logiku to má, ale nefunguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.181.–
pee-jay_cz0
Návštěvník
8. 12. 2014   #4
-
0
-

Co nefunguje? Mě to funguje. Označils nějaký řádek? Kliknul jsi na něco v ListView?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.136.–
pee-jay_cz0
Návštěvník
8. 12. 2014   #5
-
0
-

Zkoušel jsem to ještě jednou a ListView má vždy Index iniciovanej, pokud už v něm jsou nějaký řádky. Narozdíl třeba od ListBoxu. Jako posledni možnost mě napadá, že kód neni na správném místě, v události tlačítka.

Private Sub Command1_Click()
    ListView1.ListItems.Remove ListView1.SelectedItem.Index
End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.129.136.–
curro700
Newbie
9. 12. 2014   #6
-
0
-

#5 pee-jay_cz
Pravdaže že som označil a nič stále mi podčiarkuje modrou vlnovkou

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.181.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

ListView — založil curro70

ListView — založil _Radek_

ListView — založil sandi70

Binding ListView — založil hejnallukas

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý