Dobrý den,
na notebooku jsem zprovoznil takové hry, že nedovedu pochopit, že je na tom stolní PC o tolik hůře. Mám novou základní desku (M68M-S2P) atd. Uvnitř to však vypadá, jako bych měl počítač z druhé světové války... Zkrátka odmítám uvěřit, že tak špatný výkon podává PC jako takový. Pročež nyní začínám pokládat otázky: Kde je druhé jádro, to se jako nedá zjistit výkon na jednotlivých jádrech? (pomalý běh aplikací způsobuje 100% vytížení procesoru - když však mají být vpodstatě 2...) Hry se mi nesekají jen kvůli grafice - naopak, například u mafie je naprosto jasné, že to dělá CPU. Rovněž bych neřekl, že je interní grafická karta notebooku o tolik lepší, než integrovaná grafika zmíněné desky. (notebook to byl Asus za 7 000,- a PC je za 15 000,-) Tak proč se mi seká i jen online video? (Flash) Problémy jsem měl ihned po instalaci, pročež virus vylučuji - snad je to jen nějakým špatným nastavením, anebo vážně zahodím PC a raději budu na notebooku... :D
Děkuji.
Fórum › Software
V PC se mi seká a pomalu pracuje snad každá druhá aplikace - přitom mám mít dvoujádro
Pro zacatek je woknouzech zaklad mit dostatek ram a uplne vypnutou virtualni pamet. Windowsy jeste porad mysli, ze odkladat programy na pozadi na disk, je super napad (ikdyz je ramka z vetsiny neobsazena). Jak mas jakoukoliv zatez disku, tak je komp naprosto uzasne pomalej - at uz mas jakykoliv delo (pomuze tomu jedine ssd - ale ne na dlouho, to zase nema rado vyuziti jako nehorazne moc pouzivana cache).
#5 Matěj Andrle
vyhledavat nove ovladace ve spravci zarizeni windowsu je asi jako hledat nakladak uprostred obyvaku
ovladace si musis sehnat pekne od vyrobce tech soucasti, u microsoftu maj jen absolutni minimum (vlastne krom flashdisku mi to v zivote nikdy nenaslo jedinej ovladac)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Blender seka se — založil johnysek12
Seká se myš Mad Catz r.a.t. 3 na sestavě za 30k — založil blackcats
Pomalu zviditelňující se text — založil blabalal
Všechno, co je náročnější mi jede pomalu — založil Quan Chi
C# list view každá položka na svém řádku — založil hráč