Clovece – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Clovece – Java – Fórum – Programujte.comClovece – Java – Fórum – Programujte.com

 

Tomas
~ Anonymní uživatel
560 příspěvků
13. 12. 2014   #1
-
0
-

zdravím, neviem ako mám spraviť toto : mám zoznam objektov a chcel by som ich poukladať podľa seba, nie za sebou. Dá sa to urobiť aj tak, že by som pristupoval ku každému objektu pomocou indexu a ten by som následne posunul na miesto kam by som chcel? teda niečo ako kruhový zoznam? nikdy som to nerobil a potrebujem to na hracie pole v hre človeče. dá sa to vôbec, alebo si to predstavujem zle?

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.17.–
ingiraxo+15
Grafoman
13. 12. 2014   #2
-
0
-

Tak jasně že to jde, prostě to proházíš podle sebe.. si udělej metodu swap (možná existuje už v kolekci někde) a at ti třeba podle indexu nebo podle něčeho jinýho prohodí prvky

pokud jde o indexy, tak můžeš použít 

Collections.swap(list, index1, index2);

v případě, že máš v objektu nějaký id a chceš prohodit celý prvky podle id, tak můsíš udělat vlastní implementaci metody swap

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Člověče nezlob se — založil Aldos

Člověče nezlob se — založil Jenda

Python-clovece — založil Mark123

Človeče nehnevaj sa — založil mrrobototo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý