Zadanie do školy – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zadanie do školy – C / C++ – Fórum – Programujte.comZadanie do školy – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
Lubo
~ Anonymní uživatel
34 příspěvků
17. 12. 2014   #1
-
0
-

Zdravím potreboval by som pomôcť zo zadaním do školy v C++ za finančnú odmenu


 

V hlavnej časti programu - vo funkcii main(), definujte pole reálnych čísel s počtom prvkov 13. Definujte funkcie pre prácu s poľami podľa zadania (funkcie 01-06) a použite ich v programe tak, aby spracovali toto definované pole. Funkciu 08 použite na začiatku alebo na konci programu, pričom v nej môžete využiť funkciu 07.

Ďalšie pokyny:
- zvoľte vhodné dátové typy, názvy funkcií a názvy parametrov,
- dbajte na prehľadnosť výpistu do konzoly (komunikáciu s používateľom),
- zarovnávajte svoj zdrojový kód, používajte odsadzovanie,
- v zdrojovom kóde môže byť len minimum komentárov.

Definujte a použite nasledovné funkcie:

Funkcia 01:
Funkcia, ktorá vypíše hodnoty z poľa na obrazovku do riadku, pričom hodnoty budú oddelené čiarkou a medzerou.

Funkcia 02:
Funkcia, ktorá naplní pole čísel hodnotami zadávanými z klávesnice.

Funkcia 03:
Funkcia, ktorá odpočíta od každej položky dané číslo.

Funkcia 04:
Funkcia, ktorá posunie prvky poľa o L-prvkov vľavo.

Funkcia 05:
Funkcia, ktorá zistí počet hodnôt, ktoré sú väčšie ako dané číslo.

Funkcia 06:
Funkcia, ktorá zistí, koľko prvočísel sa nachádza v poli.

Funkcia 07:
Funkcia zistí, či je číslo N prvočíslo. Ak áno, vráti true. Inak vráti false.

Funkcia 08:
Funkcia, ktorá vráti súčet prvých M prvočísel.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.140.–
Lubo
~ Anonymní uživatel
34 příspěvků
17. 12. 2014   #2
-
0
-

#1 Lubo
Môj email  17Soky11@gmail.com

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.140.–
lukas.balaz0
Super člen
17. 12. 2014   #3
-
0
-

#2 Lubo
Nechápem, čo má robiť funkcia 4.

Inak je to:

void Funkcia01(double pole[13])
{
	for(int i=0;i!=13;++i)cout << pole[i] << (i!=12?", ":"");
	cout << endl;
}
void Funkcia02(double (&pole)[13])
{
	for(int i=0;i!=13;++i)cin>>pole[i];
}
void Funkcia03(double (&pole)[13],double cislo)
{
	for(int i=0;i!=13;++i)pole[i]-=cislo;
}
int Funkcia05(double pole[13],double cislo)
{
	int pocet = 0;
	for(int i=0;i!=13;++i)if(pole[i]>cislo)pocet++;
	return pocet;
}
bool Funkcia07(int n)
{
	if(n==2)return true;
	if(n==1)return false;
	for(int i=2;i!=(int)sqrt(n)+1;++i)
	{
		if((n%i)==0)return false;
	}
	return true;
}
int Funkcia06(double pole[13])
{
	int pocet = 0;
	for(int i=0;i!=13;++i)if((double)(int)pole[i]==pole[i] && Funkcia07((int)pole[i])) pocet++;
	return pocet;
}
int Funkcia08(int m)
{
	int sucet = 0;
	for(int i=2,j=0;i!=m;j++)if(Funkcia07(j)){sucet+=j;i++;}
	return sucet;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.41.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Zadanie v c++ — založil Limdumo

Zadanie v c — založil matej123

MATURITNÉ ZADANIE!!! — založil Bublinka142

C# a .NET zadanie — založil Lisieu

Vypis - zadanie... C — založil Neo015

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý