Char_vloženie 2 premenných – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Char_vloženie 2 premenných – C / C++ – Fórum – Programujte.comChar_vloženie 2 premenných – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tvorca
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
19. 12. 2014   #1
-
0
-

Zdravým chcel by som vedieť že prečo mi pri zadaní tohto kódu:    

 subor=(query.meno,"_spravvy.txt");

     printf(subor);

vypíše iba to čo je za čiarkou??? pričom aj query, súbor sú premenné typu char.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.148.23.–
Reklama
Reklama
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
19. 12. 2014   #2
-
0
-

Ano, "operátor čárka" vrací hodnotu druhého operandu. A celou tu operaci máš v závorkách.

Něco podobného jsi asi viděl v jiném programovacím jazyce, ale C takhle nefunguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Tvorca
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
19. 12. 2014   #3
-
0
-

Tak potom ako by mal vypadať kód keď chcem vložiť tie hodnoty do premennej??

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.148.23.–
BDS+2
Věrný člen
19. 12. 2014   #4
-
0
-

#3 Tvorca


pro přidání textu použij funkci strcat()
http://www.cplusplus.com/…ring/strcat/

nebo ještě i takto:

soubor[260];
sprintf(soubor, "%s_spravvy.txt", query.meno);
printf(soubor);

pro vypsání stačí:
printf("%s_spravvy.txt", query.meno);

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.83.–
Visual Studio C/C#/C++
(pouze samouk)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 216 hostů

Podobná vlákna

Odosielanie premenných — založil Pali

[C99] Velkosť premenných — založil Tango

Čítanie premenných z .txt — založil lukas.balaz

Zmatok v premennych(zaciatocnik) — založil antiatlet

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý