Přehrávání MKV videí přes servlet (JEE) – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Přehrávání MKV videí přes servlet (JEE) – Java – Fórum – Programujte.comPřehrávání MKV videí přes servlet (JEE) – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ingiraxo+15
Grafoman
21. 12. 2014   #1
-
0
-

Ahoj, můj cíl je takovej, že bych chtěl udělat přehrávač videi přímo z NAS disku. Mělo by to fungovat jako stránka v JSP, kde se video bude živě přehrávat ze síťového disku.

A teď jde o to, jak toho docílit pro mkv a avi soubory. Chrome třeba umí mp4, ale většina podporuje úplně jiný formáty a rozhodně nechci převádět několika 100MB až gigový videa do jinýho formátu.

Nevíte o nečem (tutoriál, návod, knihovny, cokoliv,...) nebo jestli to je vůbec možný? Podotýkám, že to bude v javě (JEE). Díky za všechny rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Reklama
Reklama
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
181 příspěvků
22. 12. 2014   #2
-
0
-

Co mám vyzkoušené a funguje je v JavaFX :

https://docs.oracle.com/javafx/2/media/overview.htm#CJAHFAHJ

100% dává koncovky *.flv,*.mp4 v kombinaci s kodeky H.264 a MPEG-4, jak přes lokální uložiště tak i LAN,WAN. Já se soustředm na EJB ale nikoliv weby takže, jak to zakomponovat do web to nyní nevím ale už jsem EJB s JavaFX a Swingem propojil takže by to neměl být problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
ingiraxo+15
Grafoman
22. 12. 2014   #3
-
0
-

já jsem došel k závěru, že to řešit nebudu, zkoušel jsem přes vlc plugin přehrát mkv a avi a nezvládá mi to net, hlavně mp4 mi z nějakýho důvodu nefungují v chrome, ale na FF zas jo a ten plugin je zas potřeba na straně klienta

koukal jsem na použití javafx a ono by to mělo jít použít i pro tvorbu web app, sice nevim jestli to dokáže mkv a avi, ale nemám na to net no, ale i tak dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

JEE Developer — založil CGI

JEE Developer (Ostrava) — založil CGI

Java (JEE) Developer — založil CGI

Nabídka práce JEE programátor — založil Kristýna Maňáková

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý