ListView – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

ListView – .NET – Fórum – Programujte.comListView – .NET – Fórum – Programujte.com

 

sandi700
Duch
24. 12. 2014   #1
-
0
-

Dobrý deň

Prosim Vás viete mi poradiť s týmto kódom?

Tretí stlpec z ListView mi počíta správne do TextBoxu9, ale siedmy a osmi stlpec mi nesčíta a podčiarkne my SUM.. To znamená, že sa nemá opakovať SUM. Dá sa to nejak inak z kombinovať? Ďakujem za každú radu...

Private Sub Button2_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button2.Click

        Dim a As Decimal = CDec(TextBox1.Text) 'Zač. Stav

        Dim b As Decimal = CDec(TextBox2.Text) 'Kon. Stav

        Dim c As Decimal = b - a 'Celková Spotreba

        TextBox3.Text = CDec(c) 'Celková Spotreba

        Dim sum As Decimal = TextBox3.Text("Celková Spotreba")

        For i As Integer = 0 To ListView1.Items.Count - 1

            sum = sum + CDec(ListView1.Items(i).SubItems(2).Text)

        Next

        TextBox9.Text = sum("Celková Spotreba")

        Dim s As Decimal = CDec(TextBox3.Text) 'Celková Spotreba

        Dim d As Decimal = CDec(TextBox4.Text) 'Cena za 1 K/W

        Dim f As Decimal = CDec(TextBox6.Text) 'Nájom za Hod.

        Dim g As Decimal = c * d + f 'Ceana za Spotrebu

        TextBox7.Text = CDec(g) 'Cena za Spotrebu

        Dim sum As Decimal = TextBox7.Text("Cena za Spotrebu")

        For i As Integer = 0 To ListView1.Items.Count - 1

            sum = sum + CDec(ListView1.Items(i).SubItems(6).Text)

        Next

        TextBox10.Text = sum("Cena za Spotrebu")

        Dim k As Decimal = CDec(TextBox7.Text) 'Cena za Spotrebu

        Dim m As Decimal = CDec(TextBox5.Text) 'Mes. Záloha

        Dim t As Decimal = m - k 'Prep. a Nedop.

        TextBox8.Text = CDec(t) 'Prep. a Nedop.

        Dim sum As Decimal = TextBox8.Text("Prep. a Nedop.")

        For i As Integer = 0 To ListView1.Items.Count - 1

            sum = sum + CDec(ListView1.Items(i).SubItems(7).Text)

        Next

        TextBox11.Text = sum("Prep. a Nedop.")

     ListView1.Items.Add(New ListViewItem({TextBox1.Text, TextBox2.Text, TextBox3.Text, TextBox4.Text, TextBox5.Text, TextBox6.Text, TextBox7.Text, TextBox8.Text.ToString()}))

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.221.–
q
~ Anonymní uživatel
219 příspěvků
24. 12. 2014   #2
-
0
-

Když víš, že je problém v tom, že tam máš několik stejnojmenných proměnných, tak proč je prostě nepojmenuješ jinak?

Mimo to ty další proměnné nepotřebuješ a problémů je tam vic.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 64 hostů

Podobná vlákna

ListView — založil _Radek_

ListView — založil curro70

Binding ListView — založil hejnallukas

ListView Template — založil desiel

Centrovanie v ListView — založil curro70

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý