Skript na hůlku – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Skript na hůlku – .NET – Fórum – Programujte.comSkript na hůlku – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
30. 12. 2014   #1
-
0
-

Ahoj, pochybuji, že tady někdo programoval skripty do emulátoru RunUo, ale mám malou otázku. Vytvářím skript na "kouzelnou hůlku". Po restartování serveru hůlka přestane fungovat. Jak upravit skript, aby hůlka fungovala i po restartování ?

http://www.itnetwork.cz/dev-lighter/482

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.97.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
30. 12. 2014   #2
-
0
-

Ozvi se mi na ICQ 347082232 ... RunUO jsem chvíli dělal, ale stejnak jsem skončil u sphere kvůli lehčí dostupnosti (ale ted bych spíš radši RunUO bylo to dřív no)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
30. 12. 2014   #3
-
0
-

Myslím si, že se ti to sekne u toho OnSpeech, protože pokud po restartu to nefunguje tak je asi
public int Iceballact = 0; public int Freezeact = 0; public int IceStrikeact = 0; nula a tudíž ti to přes ty všechny case projde od 2 až na 0 kde se to breakne (je to jen teorie, nemám to jak vyzkoušet, nevím jak to funguje, nic)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
30. 12. 2014   #4
-
-1
-
Mimo téma

A nebylo by lepší místo case používat

if (e.Speech.ToLower().Equals("Des Corp Del".ToLower()){
	effect
}
elseif (e.Speech.ToLower().Equals("An Ex Del".ToLower()){
	effect
}
elseif (e.Speech.ToLower().Equals("In Corp Del".ToLower()){
	effect
}

Aspoň by se nemuselo používat to hnusné goto

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
31. 12. 2014   #5
-
0
-

#4 Mutagen
Co to je? Konstatní string snad můžeš rovnou napsat malými písmeny a vůbec - ToLower, Equals? To neumíš nastavit formátování na "Ignore Case"? Equals navíc vůbec není totéž jako ==, či tak. Equals porovnává objekty - nikoliv obsah stringu, či tak... (U pole třeba typ Array - ne jednotlivé elementy.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.146.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
31. 12. 2014   #6
-
0
-

http://msdn.microsoft.com/cs-cz/library/zkcaxw5y%28v=vs.110%29.aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.146.–
Michalxl99
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
31. 12. 2014   #7
-
0
-

Tady přikládám všechny skripty potřebné k fungování hůlky. Zkuste si addnout hůlku a dát do ruky - uložte - restartujte server. Pak hůlka nefunguje.

http://ulozto.cz/xJhLb9Ub/kouzla-rar

PS: Třeba napište s hůlkou v ruce "Des Corp Del".

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.97.–
Mutagen
~ Anonymní uživatel
549 příspěvků
31. 12. 2014   #8
-
0
-

#7 Michalxl99
Napiš mi na ICQ jak jsem ti psal. Nemám RunUO na svým stroji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Skript — založil Laker

Skript — založil Laker

Skript — založil julius

Skript linux — založil Skript

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý