Return v kompozici – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Return v kompozici – C / C++ – Fórum – Programujte.comReturn v kompozici – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomáš
~ Anonymní uživatel
511 příspěvků
5. 1. 2015   #1
-
0
-

Dobrý den,

mám třídu, kde mám tento konstruktor  

Hra::Lokace::Lokace(int trener, int poklad, string popisNepritele, int silaNepritele, string popisLokace, bool povoleniKeVstupu) {
	m_trener=trener;
	m_poklad=poklad;
	m_nepritel= new Hra::Nepritel(popisNepritele,silaNepritele);
	m_popis = popisLokace;
	m_nastaveniVstupu=povoleniKeVstupu;
}

vytvořit nějakou metodu myslel jsem něco jako Nepritel* getNepritel(){return m_nepritel}, ale tady tohle mě vyhazuje chybu. 
Potřebuji totiž v jiné třídě se dostat k metodám třídy nepřítel. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.219.240.–
Reklama
Reklama
Tomáš
~ Anonymní uživatel
511 příspěvků
6. 1. 2015   #2
-
0
-

#1 Tomáš

Tak už jsem přišel na to kde je chyba.

Omlouvám se za založení zbytečného vlákna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.219.240.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 65 hostů

Podobná vlákna

Return — založil

Problem s return — založil john-smith

Return vs exit — založil Robo

Return znakov stringu — založil Martin

Jak zavolat return? — založil Vladimir

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý