Posielanie suboru cez net – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Posielanie suboru cez net – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.comPosielanie suboru cez net – Příkazový řádek – Fórum – Programujte.com

 

Tocimanko0
Grafoman
1. 2. 2007   #1
-
0
-

Zdravim vsetkych!
Da sa nejak posielat subory cez internet bez toho, aby ten druhy musel davat hocijake potvrdenie alebo schvalenie ? A keby sa to este dalo spravit tak, ze po odoslani sa subor ihned spusti......

Viem, chcel by som vela, ale aj tak. :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
1. 2. 2007   #2
-
0
-

Chceš někomu hacknout kompa? Nevím co na to zkušení hackeři, ale podle mě to přes příkazovej řádek nepude.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pinkava Pavel0
Stálý člen
1. 2. 2007   #3
-
0
-

Shai ti urcite poradi :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
Tocimanko0
Grafoman
1. 2. 2007   #4
-
0
-

Tak ako by sa to dalo?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
to_jsem_ja0
Stálý člen
2. 2. 2007   #5
-
0
-

udělej přes batch autorun a to by snad mělo fungovat. jak udělat autorun je někde na www.soom.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai0
Stálý člen
5. 2. 2007   #6
-
0
-

pin2k píše:#
# Shai ti urcite poradi :D


Shai je tu vzdy aby poradil...



to je jako nekomu poslat balicek na postu a chtit aby mu prisel domu sam a jeste se rozbalil...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.openservis.cz - Prestashop servis!
Shai0
Stálý člen
5. 2. 2007   #7
-
0
-

to_jsem_ja píše:#
# udělej přes batch autorun a to by snad mělo fungovat. jak udělat autorun je někde na www.soom.cz



jak souvisi autorun s posilanim souboru pres net?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.openservis.cz - Prestashop servis!
6. 2. 2007   #8
-
0
-

Tocimanko píše:#
# Zdravim vsetkych!#
#Da sa nejak posielat subory cez internet bez toho, aby ten druhy musel davat hocijake potvrdenie alebo schvalenie ? A keby sa to este dalo spravit tak, ze po odoslani sa subor ihned spusti......#
##
#Viem, chcel by som vela, ale aj tak. :-D


Nooo to promin ale fakt dost blba otazka... samozrejme - vsechno jde... Nooooo jenom vedet jak??? Tedy jinak: staci najit nejakou diru a vedet, jak ji vyuzit. Ale musi to byt nejaka hoooooooooodne strasne moc velka dira (ono tedy velikost te diry udavaji tve znalosti, jak ji vyuzit). Proste uz podle te otazky pochybuju, ze ses na urovni neco takoveho zvladnout (ostatne ja take ne :-) Myslim, ze daleko jednodussi je premluvit obet, aby soubor prijmula (a nasledne spustila)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
6. 2. 2007   #9
-
0
-

Phoenix píše:#
# Chceš někomu hacknout kompa? Nevím co na to zkušení hackeři, ale podle mě to přes příkazovej řádek nepude.


tak s tim v zasade nesouhlasim :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
to_jsem_ja0
Stálý člen
6. 2. 2007   #10
-
0
-

ShaiMagal píše:#
#

to_jsem_ja píše:#
# udělej přes batch autorun a to by snad mělo fungovat. jak udělat autorun je někde na www.soom.cz

#
##
#jak souvisi autorun s posilanim souboru pres net?


ne s posíláním, ale se spouštěním. a když máš něco co se spustí "samo" tak to stačí jen poslat. samozřejmě to je docela na hovno ale...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
6. 2. 2007   #11
-
0
-

to_jsem_ja píše:#
#

ShaiMagal píše:#
#

to_jsem_ja píše:#
# udělej přes batch autorun a to by snad mělo fungovat. jak udělat autorun je někde na www.soom.cz

#
##
#jak souvisi autorun s posilanim souboru pres net?

#
#ne s posíláním, ale se spouštěním. a když máš něco co se spustí "samo" tak to stačí jen poslat. samozřejmě to je docela na hovno ale...


No pokud se nemylim, tak autorun beha jen z CDcek... Ale je pravda, ze autorun povazuju za silenou bezpecnostni chybu, se kterou nikdo nehodla nic delat :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
to_jsem_ja0
Stálý člen
7. 2. 2007   #12
-
0
-

To Zelenáč:z cedek, ale pokud máš alcohol tak můžeš udělat image disk a ten se dá i posílat...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
7. 2. 2007   #13
-
0
-

to_jsem_ja píše:#
# To Zelenáč:z cedek, ale pokud máš alcohol tak můžeš udělat image disk a ten se dá i posílat...


nooo posilat se samozrejme da.. horsi je to se spoustenim :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai0
Stálý člen
10. 2. 2007   #14
-
0
-

Zelenáč píše:#
#

to_jsem_ja píše:#
# To Zelenáč:z cedek, ale pokud máš alcohol tak můžeš udělat image disk a ten se dá i posílat...

#
#nooo posilat se samozrejme da.. horsi je to se spoustenim :-)



[autorun]
OPEN=xxx.exe


tim se to spusti,,

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.openservis.cz - Prestashop servis!
18. 2. 2007   #15
-
0
-

ShaiMagal píše:#
#

Zelenáč píše:#
#

to_jsem_ja píše:#
# To Zelenáč:z cedek, ale pokud máš alcohol tak můžeš udělat image disk a ten se dá i posílat...

#
#nooo posilat se samozrejme da.. horsi je to se spoustenim :-)

#
##
#[autorun]#
#OPEN=xxx.exe#
##
##
#tim se to spusti,,


Chjo...

Ty teda navrhujes:
1) posles obeti iso
2) vypalis ho na jeji CD bez jejiho vedomi (co kdyz nema vypalovacku/nema v ni prazdne CD)
3) vysunes a zasunes obeti mechaniku

Nebo snad chces obeti nainstalovat nejakou "virtualni mehaniku" a obraz spustit??? K tomu zase ale neni nutny autorun...

:-) No ja teda nevim, ale zda se mi jednodussi rovnou spustit ten program...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai0
Stálý člen
21. 2. 2007   #16
-
0
-

Zelenáč píše:#
#

ShaiMagal píše:#
#

Zelenáč píše:#
#

to_jsem_ja píše:#
# To Zelenáč:z cedek, ale pokud máš alcohol tak můžeš udělat image disk a ten se dá i posílat...

#
#nooo posilat se samozrejme da.. horsi je to se spoustenim :-)

#
##
#[autorun]#
#OPEN=xxx.exe#
##
##
#tim se to spusti,,

#
#Chjo... #
##
#Ty teda navrhujes:#
#1) posles obeti iso#
#2) vypalis ho na jeji CD bez jejiho vedomi (co kdyz nema vypalovacku/nema v ni prazdne CD)#
#3) vysunes a zasunes obeti mechaniku#
##
#Nebo snad chces obeti nainstalovat nejakou "virtualni mehaniku" a obraz spustit??? K tomu zase ale neni nutny autorun... #
##
#:-) No ja teda nevim, ale zda se mi jednodussi rovnou spustit ten program...



omfg, ja nic takovyho nerekl, ale tak kdyz uz tak vytvorit iso a poslat po netu a rict at si to napali na alkohol a spusti :-P a zamaskovat to nakou hrou treba :-P

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.openservis.cz - Prestashop servis!
22. 2. 2007   #17
-
0
-

ShaiMagal píše:#
#

Zelenáč píše:#
#

ShaiMagal píše:#
#

Zelenáč píše:#
#

to_jsem_ja píše:#
# To Zelenáč:z cedek, ale pokud máš alcohol tak můžeš udělat image disk a ten se dá i posílat...

#
#nooo posilat se samozrejme da.. horsi je to se spoustenim :-)

#
##
#[autorun]#
#OPEN=xxx.exe#
##
##
#tim se to spusti,,

#
#Chjo... #
##
#Ty teda navrhujes:#
#1) posles obeti iso#
#2) vypalis ho na jeji CD bez jejiho vedomi (co kdyz nema vypalovacku/nema v ni prazdne CD)#
#3) vysunes a zasunes obeti mechaniku#
##
#Nebo snad chces obeti nainstalovat nejakou "virtualni mehaniku" a obraz spustit??? K tomu zase ale neni nutny autorun... #
##
#:-) No ja teda nevim, ale zda se mi jednodussi rovnou spustit ten program...

#
##
#omfg, ja nic takovyho nerekl, ale tak kdyz uz tak vytvorit iso a poslat po netu a rict at si to napali na alkohol a spusti :-P a zamaskovat to nakou hrou treba :-P


co takhle mu poslat rovnou ten program a rict, at to spusti :-P

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai0
Stálý člen
27. 2. 2007   #18
-
0
-

Zelenáč píše:#
#

ShaiMagal píše:#
#

Zelenáč píše:#
#

ShaiMagal píše:#
#

Zelenáč píše:#
#

to_jsem_ja píše:#
# To Zelenáč:z cedek, ale pokud máš alcohol tak můžeš udělat image disk a ten se dá i posílat...

#
#nooo posilat se samozrejme da.. horsi je to se spoustenim :-)

#
##
#[autorun]#
#OPEN=xxx.exe#
##
##
#tim se to spusti,,

#
#Chjo... #
##
#Ty teda navrhujes:#
#1) posles obeti iso#
#2) vypalis ho na jeji CD bez jejiho vedomi (co kdyz nema vypalovacku/nema v ni prazdne CD)#
#3) vysunes a zasunes obeti mechaniku#
##
#Nebo snad chces obeti nainstalovat nejakou "virtualni mehaniku" a obraz spustit??? K tomu zase ale neni nutny autorun... #
##
#:-) No ja teda nevim, ale zda se mi jednodussi rovnou spustit ten program...

#
##
#omfg, ja nic takovyho nerekl, ale tak kdyz uz tak vytvorit iso a poslat po netu a rict at si to napali na alkohol a spusti :-P a zamaskovat to nakou hrou treba :-P

#
#co takhle mu poslat rovnou ten program a rict, at to spusti :-P



taky moznost, ale mi to radsi potrebujeme zamaskovat, treba chybovou hlaskou :)

neco na styl "File is corrupt" "Unknown Error" "Error, Application will shutdown" atd

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.openservis.cz - Prestashop servis!
Tax0
Super člen
14. 3. 2007   #19
-
0
-

Zelenáč píše:co takhle mu poslat rovnou ten program a rict, at to spusti :-P



Jj :D
Bože, vy tu řešíte kraviny :D
BTW: Autorun se dá zakázat ;) A s tím spuštěním ohodně zákeřnější způsob je pokud to zabalíš do raru nebo zipu jako "self extract" tím že uživatel rozbalí soubor si už spustí daný trojan. Rozhodně jednodušší než nějak složité přemlouvání a maskování ;) Jen doufám že toto nikdo nezneužije :S

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Carpe diem. (Horatius)
Jak se liší Windows a Tamagoči? Windows chcípnou, i když se o ně staráte.
Viete ako spoznáte závislosť na internete? Keď narazíte autom do zvodidiel, a prvé čo hľadáte je back.Vsetci mi hovoria, ze meno kocura sa ako heslo pre roota nehodi. :-( Ale ked ja som si tak privykol na mojho qzb!7kw_2et !
Lempl
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
15. 3. 2007   #20
-
0
-

LoooooooooooooooooooooooooooooooooL vy jste Paka :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai0
Stálý člen
31. 3. 2007   #21
-
0
-

Tax, proc to delat jednoduse, kdyz to jde slozite?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.openservis.cz - Prestashop servis!
Tocimanko0
Grafoman
29. 4. 2007   #22
-
0
-

LOOOOOL! Po dlhsom case, co som sa opet pozrel na toto vlakno, nasiel som tu pekne vela zaujimavych prispevkov :)) Ale vzdy to vsetko ide najlahsie vtedy, ked uzivatel na druhej strane je uplna lama, ktora s PC len nedavno zacala robit ;) Ale poslielat exe-cko.. Hmm. Neni to moc dobry napad. To by mi prestala aj tato lama verit. Lepsie poslat nieco seriozne, co potichu spravi to svoje ale bude sa tvarit nevinne. :-))) Prikazovy riadok toho vie vela, ale ako vidim, posielanie suboru je uz inekafe :((

Tax píše:#
#

Zelenáč píše:co takhle mu poslat rovnou ten program a rict, at to spusti :-P

#
##
#Jj :D#
#Bože, vy tu řešíte kraviny :D#
#BTW: Autorun se dá zakázat ;) A s tím spuštěním ohodně zákeřnější způsob je pokud to zabalíš do raru nebo zipu jako "self extract" tím že uživatel rozbalí soubor si už spustí daný trojan. Rozhodně jednodušší než nějak složité přemlouvání a maskování ;) Jen doufám že toto nikdo nezneužije :S


Aj to je riesenie. Niekedy velmi dobre riesenie :)) A dany subor sa moze hodit aj na daky web a dotycnej osobe povedat, nech si to stiahne (a zamlcat, ze autorom som ja :) Ak bude mat niekto aj ine navrhy, sem s nimi :-)))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tocimanko0
Grafoman
29. 4. 2007   #23
-
0
-

A este celkom dobra vec, ako klasicke cmd prikazy hodit do exe-cka sa da spravit napr. v C++ .... Davam zdrojak.



//---------------------
#include "stdafx.h"
#include <stdlib.h>
#include <iostream>
//---------------------
using namespace std;
using namespace System;
int main()
{
system("SEM VPISAT CMD PRIKAZY");
system("pause"); //pause je nieco podobne ako console.readline() napr. vo VB (nie je to nevyhnutne)
};

Potom uz len skompilovat a.... ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai0
Stálý člen
5. 5. 2007   #24
-
0
-

to je jen vlozeni batche do C(C++), stejne to bude exe

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.openservis.cz - Prestashop servis!
5. 5. 2007   #25
-
0
-

To Tocimanko:
Tak zaprve, to so si sem zkopiroval (opravdu pochybuju, ze by si to dokazal napsat sam..) neni C++, ale C..
O headeru "stdafx" jsem v zivote neslysel a opravdu netusim, proc tam je includnuty i stdlib.
Radky "using namespace.. " jsou tam uplne zbytecne.
Nechapu, proc tam mas system("pause").
Chybi ti tam "return" (jelikoz main musi vracet int).
Za funkci se strednik nepise.

A nakonec, kdyz opominu, ze je to uplne cele NA HOVNO, proc to proboha cpes do tehle "diskuze"?

Ne opravdu, zda se mi, ze tohle forum posledni dobou jaksi ztraci uroven (pokud nekdy nejakou melo).. Viri to tu vselijakymi radoby "hackery", dotazu "jak se mam nekomu nabodnout kompa" nebo "jak se nekomu dostunu do emailu". To jsou dotazy hodne bortaka a ne inteligentnich lidi! Za chvili to tu dospeje na uroven Zdrojovych kodu pred nastupem survika..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai
~ Anonymní uživatel
105 příspěvků
20. 7. 2007   #26
-
0
-

nic proti, ale tohle by stacilo zbytecne pouzivani namespace a includovani knihoven a to nepocitam strednik na konci...


#include <windows.h>

int main(){
system("SEM VPISAT CMD PRIKAZY");
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Shai
~ Anonymní uživatel
105 příspěvků
20. 7. 2007   #27
-
0
-

nic proti, ale tohle by stacilo zbytecne pouzivani namespace a includovani knihoven a to nepocitam strednik na konci...


#include <windows.h>

int main(){
system("SEM VPISAT CMD PRIKAZY");
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Posielanie cez UDP protokol — založil Tayson

Otvorenie súboru cez GUI — založil michal

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý