Zdravím všechny příznivce programování,
mám za úkol analyzovat již IMPLEMENTOVANÉ síťové algoritmy Leaky a Tocken bucket (C, C++), které používají více vláken.
Najde se tady prosím někdo, kdo by mi prosím poskytl jeho implementace. (Samozřejmě budou použity jen pro účel analýzy, kterou pak můžu zaslat)
Snažil jsem se googlit, ale mnoho jsem toho nenašel, od každého algoritmu jen jednu použitelnou implementaci.
Moc děkuji za případnou pomoc.
Hezký den všem!
Popřípadě, kdyby je někdo implementoval za peníze (upřesnil bych zadání) dohodneme se.
PS: Omlouvám se, jestli otravuji, ale po dlouhém hledání mi nezbylo nic jiného, než se optat odborníků na toto téma.
Fórum › C / C++
Leaky a Tocken bucket
Ahoj,
díky, nicméně potřebuji minimálně tři :( klidně zaplatím, tomu, kdo pomůže
Zadání:
Vytvořit testovací aplikaci, která využívá nalezené nebo implementované algoritmy. Testovací aplikace musí využívat více vláken (procesů) přistupující na jedno síťové zařízení, přes které je posílán veškerý síťový provoz. (A poté na ní poslat adekvátní testovací vzorek k analýze)
Potřeba jsou k tomu tři různé implementace leaky a tocket bucket.
Je prostě potřeba najít a porovnat metody tvarování síťového provozu, které používají BSD sokety.
PS: V případě tvého zájmu se můžeme dohodnout i na penězích, ať máš nějakou motivaci. Opravdu s tím nemám problém, hlavně to potřebují mít hotové. Pro mě je prioritou pak ta analýza, kterou provedu a napíši z ní protokol.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
ASP.NET, C# - Označení data v kalendáři — založil Anonymní uživatel
Základné naprogramovanie Atmega 32 — založil Ján Borovský
Získaní ID před automatickým vytvořením — založil TomasZelenka
Moderátoři diskuze