ASP.NET: 2 projekty, 1 data (nefungujuci hardlink) – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET: 2 projekty, 1 data (nefungujuci hardlink) – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET: 2 projekty, 1 data (nefungujuci hardlink) – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Janek
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
22. 1. 2015   #1
-
0
-

Ahoj,

řešim jeden problém a nejsem si jistý, jak ho pořádně dořešit:

mám 2 weby a potřebuju tam použivat 1 data (xml soubory)

zvažoval jsem pár možností:


- původně jsem chtěl spustit tyto dva weby a z druhého přistupovat do adresáře druhého, ale chtělo by to pracovat s absolutní cestou, jelikož je to jiná website a nakonec jsem to zavrhl, protože pochybuju, že to jde, bylo by celkem nebezpecne, kdyby mohl jeden website pracovat se soubory jine website


- nakonec jsem se rozhodl pro nrfs hardlink, tedy jsem si udelal hadlink (mklink /d cil zdroj), takze v systemu je ten samy adresar v obou projektech


Problem ale je, ze aplikace mi ten hardlinkovany adresar nevidi.


Mate s resenim dvou website a jednech dat skusenosti, jak by jste to resili, nebo je ok, ze ten hadrlink nefunguje?


Dekuju za nakopnuti, Janek

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.201.–
Reklama
Reklama
Matěj Andrle+1
Grafoman
22. 1. 2015   #2
-
0
-

#1 Janek
Databáze. (Absolutní URL pro SQL server do ConnectionStringu.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.160.–
Janek
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
22. 1. 2015   #3
-
0
-

#2 Matěj Andrle

Ahoj, dik za navrh, ale ta puvodni aplikace je celkem velika a databaze je zase moc "tezke" reseni, dat je jen par malých souboru, tak bych to spis potreboval resit nejak, jak jsem popisoval....

Kazdopadne dekuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.201.–
Matěj Andrle+1
Grafoman
22. 1. 2015   #4
-
0
-

#3 Janek
Nauč se co to databá ze je. Přesně pro tento účel se hodí! Je zcela normální používat databázi i jen na malé ploše - viz. specializované databáze. Tedy ačkoliv nerozumím tomu, o jaké velikosti se tu bavíme - DB se na to zkrátka 100% hodí a bude to nejjednodušší!

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.136.160.–
Janek
~ Anonymní uživatel
53 příspěvků
22. 1. 2015   #5
-
0
-

#4 Matěj Andrle
Ahoj, promiň, málo jsem objasnil situaci, jedná se o web aplikaci, která je hotová, jednouživatelská, je poměrně složitá, i když pracuje s málo daty, ale xml bylo kdyby zvoleno kvůli tomu, že si to okládá serializované objekty, což je v tomto pripadě výhoda a databáze by byla spíš na škodu, jinak je mě jasné, že pro webové aplikace je lepši použít SQL, osobně pouzivám i MSSQL a rád, ale zrovna v tomto případě se nehodí.

PS: nakonec jsem to vyřešil handlerem v té původní aplikaci, který ty data předá té nové, tak je část zobrazuje

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.201.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý