Potřeboval bych poradit. Delphi mi chodí na windows XP pouze když mám administrátorský přístup, poradil by mi nikdo jak to nastavit v XP, aby delphi mohl na mem pc provozovat i nikdo dalsi komu nechci administratora povolit a ma byt pouze beznym uzivatelem.
Fórum › Delphi
Instalace delphi
Neviem urcite ci to je rovnako vo vsetkych verziach (ja mam 7), ale myslim, ze musis mat pre kazdeho uzvivatela v priecinku C:\Documents and Settings\<username> textovy subor, ktory ti poslal borland pri registracii, mal by sa volat reg<nejake_cislo>.txt, cize ho staci len prekopirovat :)
Musíš složku kde máš Delphi nainstalované (standartně je to C:\Program Files\Borland) nastavit jako sdílenou (v adminovi na ni klikni pravym a dej Vlastnosti a v záložce sdílení zašrtni Sdílet tuto složku s ostatními uživately (nebo něco v tom smyslu tam je) azaškrtni ještě Aplikovat na všechny složky/podsložky a soubory (nebo zase něco v tom smyslu) a mělo by to jít.....Delphi si do toho adresáře kde jsou nainstalovaný při spouštění něco píšou (nebo upravujou nějakej soubor) a když je vlastníkem adresáře admin a ty seš "jenom" user, tak nemáš právo obsah té složky/souboru měnitt....sdílení by mělo vše vyřešit
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Instalace novych komponent do Borland Delphi 7 — založil nexus
Instalace — založil crAzY^
Instalace — založil homelin