Undefinated reference to function – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Undefinated reference to function – C / C++ – Fórum – Programujte.comUndefinated reference to function – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

oxidián0
Grafoman
29. 1. 2015   #1
-
0
-

Nemůžu přijít na to proč mi v CodeBlock vyskakuje tato hláška. Soubor include jsem načetl. Žádnou dll ani lib knihovnu to nepotřebuje:

http://paste.ofcode.org/hT7q6wZkxkiLmvVjn8q7vD

Myslím řádek 51:

    read_JPEG_file_rgb2hsv(filename1);

includuje se ze souboru jpeglib_rgb_hsv.c který je v adresáři projektu.

Ještě jsem kontroloval jak .h tak .c jestli je opravdu přidaný do projektu tak aby byl propojen a kompiloval se - a to je.

Do headeru jsem dal:

#ifndef JPEGLIB_RGB_HSV_H_INCLUDED
#define JPEGLIB_RGB_HSV_H_INCLUDED

int read_JPEG_file_rgb2hsv(char * filename);

extern unsigned char * image_buffer; // Final image
extern int image_height;     // Number of rows
extern int image_width;      // Number of columns

#endif // JPEGLIB_RGB_HSV_H_INCLUDED

No prostě nemohu přijít na to proč se to chová jako kdyby nebyl propojen. Napadá vás něco?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.199.–
oxidián0
Grafoman
30. 1. 2015   #2
-
0
-

Světe div se!

Klikl jsem na soubor v Manageru pravým tlačitkem abych ho přejmenoval a nabídka rename tam nebyla. Ale u ostatních souborů to šlo. "Tak to je ono," řekl jsem si a odebral jsem soubor z projektu a zase ho tam přidal. Najednou to jde zkompilovat. Zvláštní...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.199.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Undefined function — založil Kowalsky

Url_name function — založil Vítězslav Mergl

Function click — založil zelenac1

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý