Odkazy - dynamicky web – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Odkazy - dynamicky web – PHP – Fórum – Programujte.comOdkazy - dynamicky web – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Weed Smoke
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
2. 2. 2015   #1
-
0
-

Zdravím,

Mám menší problém s menu u mého dynamického webu a potřeboval bych s tím poradit.

Mám nastaveno v css, že s classem (aktualni_odkaz) bude <li> ohraničeno černým borderem 2px např.

Normálně pro všechny dynamické stránky (index.php?soubor=xxxxx) to takhle funguje.

 <li id="menicko3" <?php if(isset($_GET["soubor"])){if($_GET["soubor"]=="something") echo "class='aktualni_odkaz'"; }?>><strong><a href="index.php?soubor=something">Something</a></strong></li>

Ale jak to zapsat, když chci udělat to samé přímo pro ten index.php. Zkoušel jsem to zapsat takhle, ale nejde to.

<li id="menicko2" <?php if(isset($_GET["soubor"])){if($_GET["soubor"]=="") echo "class='aktualni_odkaz'"; }?>><strong><a href="index.php">Index</a></strong></li>

Děkuji předem za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.47.152.–
Reklama
Reklama
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
3. 2. 2015   #2
-
0
-

Uplne nad to pridej print_r a podivej se, co skutecne v tom get mas. index muze byt index nebo prazdne. A prazdna hodnota se pochopitelne neodesila. Ale mozna ze tam mas neco dalsiho problemoveho. Zkus vyrobit jednoduchy priklad, ktery muzeme zkouset bez dopisovani dalsiho kodu..
print_r($_GET);

Ty podminky muzes kombinovat isset(get) && get==. Php ma postupne vyhodnocovani. Pokud je prvni false, tak pri && se vysledek nezmeni, tak to dal neresi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:1f7:34eb:69...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý