Problemi s net beans IDE 8.0.1 – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problemi s net beans IDE 8.0.1 – Java – Fórum – Programujte.comProblemi s net beans IDE 8.0.1 – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
SVKSuli0
Newbie
5. 2. 2015   #1
-
0
-

ahojte neviem ci mam nejaku staru verziu alebo ci to roby len mne ale ked si upravujem dizajn programu zmenim napr velkost tlacitka a mam tam este nejake ine veci a pustim to tak sa mi vie rozhadzat velkosti ostatnych veci a vobec sa to nezhoduje stym co som robil a musim sa stym potom nejaku chvilu hrat aby to nakoniec spravilo to co chcem, a dalsi problem ktory my zacalo robyt az teraz po nejakom mesiaci je ze ked pustim program a zacnem prechadzat miskou cez program tak mi zacnu muznut napisi a dizajn jednotlivych casti programu nepomoze ani ked tam tie casti dam nanovo.

neviete mi poradit cym to moze byt? dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
Reklama
Reklama
SVKSuli0
Newbie
18. 2. 2015   #2
-
0
-

#1 SVKSuli
neviete mi niekdo poradit ako sa tychto problemov zbavim? :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
181 příspěvků
18. 2. 2015   #3
-
0
-

Poradil bych ale používám Eclipse a GUI ve Swingu programuji a nepoužívám ty GUI skládače.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
SVKSuli0
Newbie
18. 2. 2015   #4
-
0
-

#3 NotBeginner
a vedel by si mi dat na to link kde to presne stiahnem? nechcem stiahnut nejaku blbost. nech uz mozem konecne pokracovat. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
181 příspěvků
19. 2. 2015   #5
-
0
-

Eclipse ? https://www.eclipse.org/downloads/ vyber si Eclipse IDE for Java Developers ( neistaluje se, pouze rozbal a nakopiruj )

Ty to GUI skládáš a neprogramuješ. Eclipse umožnuje používat ten skládač taky ale tvůj problém je trochu v něčem jiném podle mě. Ať použiješ NetBeans nebo Eclipse zkus to GUI přímo programovat. Na základě vhodně zvoleného a dobře nastaveného Layoutu v Panelu se tebou umístěné komponenty nijak pohybovat nebudou.

(více viz. http://knihy.abz.cz/prodej/java-graficke-uzivatelske-prostredi-a-cestina-1 - dá se sehnat už jako pdf někde na síti). Je to sice AWT, ale mezi AWT a Swingem není prakticky rozdíl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
SVKSuli0
Newbie
20. 2. 2015   #6
-
0
-

#5 NotBeginner
ked to spustim tak to vypise:

Připojen obrázek.

 a vypne sa.

mam naistnalovany aj JDK 8.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
181 příspěvků
20. 2. 2015   #7
-
0
-

Ale neříkám abys používal Eclipse. Říkám " Programuj to GUI ", naučíš se souvislosti jak GUI funguje a nebude ti to dělat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
SVKSuli0
Newbie
20. 2. 2015   #8
-
0
-

#7 NotBeginner
chcel som si hlavne eclipse vyskusat a porovnat ci to je lepsie.

skusil som to naprogramovat a roby to uplne to iste:

import java.awt.Dimension;
import java.awt.FlowLayout;
import javax.swing.JButton;
import javax.swing.JFrame;
import javax.swing.JTextField;

public class Test extends JFrame {
    
    public static void main(String[] args) {
        new Test().setVisible(true);
    }
    
    private Test() {
        super("demo");
        setSize(400, 300);
        setDefaultCloseOperation(EXIT_ON_CLOSE);
        
        setLayout(new FlowLayout());
        
        JButton button = new JButton("demo");
        JTextField field = new JTextField("field");
        field.setPreferredSize(new Dimension(100,40));
        add(button);
        add(field);
    }
}

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
181 příspěvků
22. 2. 2015   #9
-
0
-

To je divné, mě tvůj zdroj funguje dobře.

1) zkus ten novější NetBeans

2) třeba máš nějaké špatné drivery grafiky

3) třeba ti odchází grafárna

4) s tím spuštěním Eclipse to máš taky divné, toto se mi nikdy nestalo. ( netuší co je za problém u tebe )

5) zkus to spustit bez IDE přímo přes JRE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
SVKSuli0
Newbie
26. 2. 2015   #10
-
0
-

prepisal som to do textoveho dokumentu a pustil cez prikazovy riadok a roby to to iste :/ asi budem musiet preistalovat win.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.201.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý